To je to što me zanima!

Barcelona je objavila 11 imena: Traže beka, braniča i napadača

Što se tiče odlazaka, svi su na prodaju osim sedmorice veličanstvenih: Valdesa, Puyola, Piquéa, Busquetsa, Xavija Hernandeza, Andresa Inieste i Lea Messija
Vidi originalni članak

Barcelona će ovo ljeto doživjeti pravi facelifting u pokušaju da vrati europsku i španjolsku krunu. Tako su čelnici blaugrane, nakon što su nedavno objavili da će novi trener Tito Vilanova imati 100 milijuna eura na raspolaganju za pojačanja, sad otkrili i na koja pojačanja taj novac smije potrošiti.

Tri su pozicije na kojima se Katalonci žele pojačati – lijevi bok, stoper i napadač. Za mjesto lijevog boka u obzir dolaze samo David Alaba (Bayern), Jordi Alba (Valencia), Siqueira (Granada) i Gareth Bale (Tottenham), za poziciju stopera želje su Thiago Silva (Milan), David Luiz (Chelsea), Jan Vertonghen (Ajax) i Javi Martinez (Athletic Bilbao), a za mjesto centralnog napadača Barca je bacila oko na Fernanda Llorentea (Athletic Bilbao), Adriana (Atletico Madrid) i Robina van Persieja (Arsenal).

To je što se dolazaka tiče. A što se tiče odlazaka, svi su na prodaju osim sedmorice veličanstvenih: Victora Valdesa, Carlesa Puyola, Gerarda Piquéa, Sergija Busquetsa, Xavija Hernandeza, Andresa Inieste i Lea Messija.  No ovi koji su na prodaju podijeljeni su u kategorije. Tako, primjerice, Cesc Fabregas, Alexis Sanchez, Dani Alves, Pedro Rodriguez, Ibrahim Afellay, Adriano Correia i Seydou Keita mogu otići samo ako dođe neka luda ponuda, a ostali su ipak lakše dostupni.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • Firefox_1 10.05.2012.

    Evo nove Barce: Valdes, Lahm, Bale, Godin ( Chielini ) Pique, Mascherano, Iniesta, Xavi ( Fabregas ), Falcao, Messi, Sanchez. Ima li ko jači???

  • matija83 10.05.2012.

    Maleš prodaje Sharbinija, eto Barci prilike za dobrog krilnog napadača!!!!!!!

  • drmm 10.05.2012.

    A ja tražim poštenu firmu (može i državna) gdje ću za pošten rad, dobiti poštenu plaću...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare