To je to što me zanima!

Barcelona najmanje tri mjeseca bez Aguera: Ima srčanu aritmiju

Sergio Aguero neće biti u momčadi iduća tri mjeseca. U tom razdoblju Aguero će biti u procesu rehabilitacije koja će potom pokazati točno vrijeme njegovog povratka nogometu - rečeno je iz Barcelone
Vidi originalni članak

Barcelona je na svojim internetskim stranicama obznanila kako njen napadač Sergio Aguero neće igrati najmanje iduća tri mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO: Sergio Aguero

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo kako je Aguero zbog bolova u prsima morao napustiti travnjak na posljednjoj utakmici Barcelone (protiv Alavesa 1-1). Krajem prvog poluvremena Aguero se uhvatio za prsa, u strahu gledao oko sebe i potom se polegnuo na travu.

Sam je potom izašao s travnjaka, a žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Aguero je naknadno obavio sve pretrage, a Barcelona je objavila.

- Sergio Aguero neće biti u momčadi iduća tri mjeseca. U tom razdoblju Aguero će biti u procesu rehabilitacije koja će potom pokazati točno vrijeme njegovog povratka nogometu - rečeno je iz Barcelone što znači da se potencijalno njegov povratak može dogoditi i kasnije.

Rezultati pretraga pokazali su da Aguero ima srčanu aritmiju što znači nenormalni srčani ritam.  Obično uključuje nepravilnosti u frekvenciji i redoslijedu što se može jasno vidjeti na EKG-u. Može se javiti i kod normalnog i zdravog srca.

U Barcelonu je stigao "na nagovor" kuma Lionela Messija, s kojim je htio zaigrati kao i u dresu argentinske reprezentacije, no Messi je napustio Katalonce i potpisao za PSG uslijed financijskog kolapsa kluba. Za Barcelonu je zabio jedan gol, nedavno protiv Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 02.11.2021.

    Gotovo je to,Pemzija!

  • Samarsa 02.11.2021.

    Ljudi, pa nema lik 23,nego 33 godine, nije baš da se nije na igrao. Ima i gorih stvar u životu.

  • Šećerbrdo 02.11.2021.

    Igrat ce jos isto ko i Eriksen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare