To je to što me zanima!

Barceloni fali Iniesta, Coutinho još uvijek ne zna kreirati igru

Brazilac je ponovno pokazao da je jači u zabijanju pogodaka iz daljine nego u kreiranju igre, no to je samo bljesak. Na jedan način, Barcelona i Coutinho se traže - ali se još nisu upoznali
Vidi originalni članak

Philippe Coutinho suprotnost je Andresu Iniesti i to se stalno pokazuje. Teško je jednog igrača usporediti s drugim, no Coutinho je možda i jednako kvalitetan kao Iniesta.

Brazilac je ponovno pokazao da je jači u zabijanju pogodaka iz daljine nego u kreiranju igre, no to je samo bljesak. Na jedan način, Barcelona i Coutinho se traže - ali se još nisu upoznali.

Nekadašnja zvijezda Liverpoola ubojita je iz daljine, pet pogodaka od njegovih 12 u Barceloni zabijeno je izvan šesnaesterca i po tome mu je jednak samo - Leo Messi. No to ne mora biti toliko blistavo za Barcelonu, a to se i vidjelo u utakmici protiv Leganesa, koji je Barcelonu porazio s 2:1.

Ekipa je zapucala šest puta u prvom poluvremenu, svaki put van šesnaesterca, a Leganes je najviše pazio na unutarnja dodavanja Messija i društva. Iako neki kažu da je napad najbolja obrana, Barcelona svojih 78% posjeda nije znala iskoristiti, a to se pretvorilo u brzinska dva pogotka Elzhara i Rodrigueza koji su okrenuli utakmicu.

Coutinho potom nije uspio u ulozi kreatora izgubivši se u krizi nastaloj nebalansiranom igrom kojoj očito fali Iniesta. Coutinho nije ni pokušao pucati s daljine u završnici utakmice, a ovoj momčadi za pobjede fali kvalitetnija igra. Nažalost, nije sigurno tko ju može donijeti...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pošten ko političar 14.10.2018.

    Svaka čast igračima, ali veznjaci kao Iniesta se jako teško pronalaze. Još kad Messi ode, Barcelona će bit jako oslabljena.

  • 1980bena 14.10.2018.

    po meni nevjerojatno skup igrac ima samo dobar udarac..nema brzina start..krativnost..volim barcu ali gdje ces toliko love dati za jednog igraca..i po meni previše šuta kraj messia i suareza..

  • WieJaNein 14.10.2018.

    Nece ga ni zamijeniti jos kad se Messi umirovi slijedi im strmoglavi pad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare