To je to što me zanima!

Barcelonin biser potpisao novi ugovor uz odštetu od milijardu eura. Djevojka mu gurnula broj

Mlada zvijezda Barcelone produljila je ugovor, a na svečanom potpisivanju jedna je djevojka ukrala svu pozornost te zbog poteza završila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Mladi i perspektivni španjolski veznjak Pablo Martín Páez Gavira (18), poznatiji kao Gavi, u srijedu je produžio ugovor s Barcelonom do 2026. godine uz otkupnu klauzulu od čak milijardu eura. 

Na svečanom potpisivanju novog ugovora, mladi Španjolac davao je autograme, a isti je poželjela i jedna mlada djevojka koja je maksimalno iskoristila priliku. Naime, Gavi se potpisao na zastavu, a djevojka mu je u ruke gurnula papirić s brojem telefona.

Veznjak Barcelone zasigurno nije očekivao ovaj potez te je primio papirić, ali nekako smo sigurni da će mu ovo postati gotovo pa svakodnevica. 

Zbog svog poteza, video Gavija i spomenute djevojke ubrzo se počeo širiti društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Gavi je s 11 godina iz Real Betisa došao u redove Barcelone gdje je prošao sve mlađe uzraste. Za prvu momčad Barcelone debitirao je sa 17 godina i 24 dana postavši četvrti najmlađi igrač u povijesti kluba.

Do sada je u dresu Barcelone odigrao 53 utakmice i zabio dva gola. U listopadu prošle godine je debitirao za reprezentaciju sa 17 godina i 62 dana čime je postao najmlađi igrač u povijesti koji je nastupio za 'furiju'. Do sada je za nacionalnu vrstu zabio jedan gol u deset utakmica. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Nodi4444 18.09.2022.

    Milijardu eura? Da niste fulali cifru kao sto inace znate fulat dosta stvari vezano za clanke

  • Murterskomore 17.09.2022.

    Konkretan potez, malička je uklizala prije ostalih

  • mučki_provokator 17.09.2022.

    To se u Hrvatskoj zove poduzetnica...imamo ih mi puno takvih

Komentiraj...
Vidi sve komentare