To je to što me zanima!

Barcelonu ovako nisu 'razbili' još od Ševčenkovog Dinama

Posljednji put Barcelona je u Ligi prvaka izgubila 4-0 još davne 1997. godine. Tada ih je 'razbio' Dinamo Kijev predvođen Ševčenkom. Slično je bilo i 94. u finalu LP-a
Vidi originalni članak

Poraz od 4-0 nije česta pojava za Barcelonu u Europi, ali ljubitelji nogometa sigurno se sjećaju dva razbijanja katalonskog diva u devedesetima. Barcelona ovako uvjerljiv poraz u Ligi prvaka nije doživjela od 1997. godine. Tada ih na Nou Campu s 4-0 pobijedio kijevski Dinamo predvođen Andrijom Ševčenkom. 

Sličnu katastrofu Barca je doživjela i 1994. godine u finalu Lige prvaka kada ih je razbio Milan. U Ligi prvaka Katalonci nisu primili četiri gola od 2005. godine kada ih je u osmini finala pobijedio Chelsea 4-2.

Zanimljiv je podatak vezan i uz Thomasa Müllera, dvostrukog strijelca za Bayern u utorak navečer. Barca u posljednjih deset godina ne pamti igrača koji je protiv njih imao četiri udarca u okvir gola. Junak Bayerna na Allianz Areni to je učinio u 50-postotni učinak u realizaciji.

Kad Kassai sudi padaju četiri gola

Viktor Kaasai treći je put u Ligi prvaka sudio Barceloni. Kad god im je on sudio na utakmicama Barcelone pala su četiri gola. Tako je bilo i u Münchenu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • red john 24.04.2013.

    moze barca jos puno toga :) messiu najbolje godine tek dolaze, iniesta je u istim, xavi-a moze da nasljedi fabregas, tu je busket, al ta mjesta ionako nisu upitna, potrebno je neko pravo obrambeno pojacanje na mjestu stopera ( mene licno alves nervira ne znam zasto al covjek ne zna centrirat loptu ja bi ga izbacio davno i nekog drugog na bok stavio XD ), treba tu jos nekih preinaka al po meni bi bilo najvaznije probudit glad i motivaciju za trofejom jer bez tog neide a barci toga fali siguran sam

  • dzidzi 24.04.2013.

    Barsa je lose odigrala i to je to. Trener Vilanova je kreten i to stoji ali i golmana moraju mjenjati podhitno a i naci alternativnu taktiku jer ono dodavanje kroz sredinu vise ne ide.

  • kamaco2 24.04.2013.

    predvidio sam finale Real-Bayern, blizu sam!!!!! A onda...Ronaldo i aufviedersehen Bayern!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare