To je to što me zanima!

Barry u kolicima s rukom i nogom u gipsu nakon Mirka

Američki borac izgubio je u nedjelju od Filipovića u Vancouveru smrtonosnim zahvatom na vrat, a kasnije je otkrio da je slomio desnu ruku i nogu
Vidi originalni članak

Slomio sam ruku u prvoj rundi, a kost u nozi u prvoj ili drugoj, napisao je Pat Barry na svom Twitter profilu nakon poraza od Mirka Filipovića u Vancouveru. Amerikanac je odlično krenuo u borbu i u prvoj rundi ozbiljno uzdrmao Cro Copa s dva odlična udarca desnom rukom u glavu. Mirko je dva puta sjeo na stražnjicu, ali Pat nije nastavio udarati svog idola.
Odmah poslije borbe na konferenciji za novinare teške ozljede su potvrdili i Dana White, ali i sam Barry.
- Dobro sam ga pogodio dva puta, a onda smo došli u parter i čini mi se da sam tada slomio prst. Znao sam da je slomljen i ulovila me panika. Tu ruku sam dotad često koristio, a izgorio sam pokušavajući ga dokrajčiti jakim udarcima - rekao je Barry.
Kasnije je na Twitteru objavio i fotografiju u invalidskim kolicima s rukom i nogom u gipsu i kapom na dobro izdaranoj glavi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dakox 14.06.2010.

    Kako god bilo Filipovic odlazi i bolje je za njega, nedostaje mu zara kao prije i tu sve prestaje.

  • amsterdam 14.06.2010.

    privlaka ,od kad vi u privlaci pricate dalmatinski?

  • muki2805 14.06.2010.

    i ćorava kokoš nabode zrno.tako i filipović dobije tu i tamo koju borbu...samo je čeko da nekog pobjedi pa da može otić....grozno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare