To je to što me zanima!

'Bartoli će požaliti odluku kada dođe vrijeme za Wimbledon...'

Ono što je napravila u Wimbledonu je bilo fantastično, ali ovu će odluku požaliti kada dođe vrijeme za Wimbledon 2014. godine, rekao je Goran o odluci Bartoli
Vidi originalni članak

Francuskinja Marion Bartoli šokirala je teniski svijet odlukom da se povlači. Samo šest tjedana nakon osvajanja Wimbledona 28-godišnja tenisačica  je odlučila da je vrijeme za mirovinu. Ta njezina odluka izazvala je mnoge reakcije u svijetu tenisa, a među njima i onu Gorana Ivaniševića.

- Ono što je napravila u Wimbledonu je bilo fantastično, ali ovu će odluku požaliti kada dođe vrijeme za Wimbledon 2014. godine. Godinu nakon što sam osvojio naslov nisam ga mogao braniti zbog ozljede ramena. Nema boljeg osjećaja nego nastupati na Wimbledonu kao branitelj naslova - rekao je Ivanišević koji je Wimbledon osvojio 2001. godine, ali zbog ozljede godinu dana kasnije nije mogao braniti naslov.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • SKY1 15.08.2013.

    Eh, ti si našao nekome govoriti dali će požaliti, a skoro pa si bankrotirao!

  • Pao i ustao. 15.08.2013.

    goran je u pravilu svojom igrom cupao svima nama zivce, gotovo da nije dobio mec a da nije bilo cupanja zivaca, gledao sam ga u njemackoj na prvenstvu osam najboljih kad su igrali andre agassi, boris becker, michael stich, pete sampras,stefan edberg, jim courier i popija mi je sve do jedan zivac, nikad vise nisam otisao na njegov mec.

  • vajo216 15.08.2013.

    Tenis? A tek šah? 15 min se čaška po glavi da bi povukao 1 potez! :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare