To je to što me zanima!

Bartolović više ne vodi Cibaliju: Preuzeo je bivši trener Osijeka

Dan nakon visokog poraza u Rijeci (5-1), Mladen Bartolović više nije trener Cibalije. Vinkovčani su ponovo u neizvjesnosti oko borbe za ostanak, a pokušat će ga dohvatiti s Davorom Rupnikom
Vidi originalni članak

Cibalia je posljednji put u HNL-u pobijedila još 3. prosinca prošle godine, bilo je to protiv Lokomotive. Otad je nanizala osam utakmica bez pobjede, među kojima i visoke poraze od Hajduka (5-0) i Rijeke (5-1).

Ovaj posljednji na Rujevici bio je kap koja je prelila čašu strpljenja uprave s trenerom Mladenom Bartolovićem (40). Bivši igrač Dinama, Zagreba i Hajduka i reprezentativac Bosne i Hercegovine odlazi s klupe nakon gotovo godinu dana, priopćio je klub.

Izborio je Bartolović prošle sezone ostanak Cibalije u HNL-u nakon razigravanja s Goricom, ali ove nije napravio iskorak. Nebeskoplavi su pretposljednji s 20 bodova, tri više od posljednjeg Rudeša i četiri manje od osmoplasirane Istre 1961.

Novi trener Cibalije bit će Davor Rupnik (47), čovjek koji nema previše trenerskog iskustva. Vodio je, naime, niželigaše Grafičar-Vodovod, Vukovar '91 i BSK Bijelo Brdo, a jedini prvoligaški angažman bio mu je u Osijeku 2013., gdje je dobio otkaz nakon samo dva mjeseca zbog loših rezultata.

Bartolović će, međutim, ostati u Cibaliji kao glavni skaut i koordinator omladinske škole za starije uzraste. Osim toga, bit će podrška prvom sastavu i stvaranju momčadi za iduću sezonu. Klub želi tako ojačati školu nogometa Mravunac-Fegeli.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • da124 19.03.2018.

    Žele ojačati školu nogometa iz koje još u pionirima ili najkasnije kadetima svi dečki koji valjaju odlaze u Dinamo,Hajduk,Rijeku ili Osijek jer se zna tko smije, a tko ne igrat u Cibaliji

  • ManUnitedFan 19.03.2018.

    Graficar Vodovod? Nesto vise o tome?

Komentiraj...
Vidi sve komentare