To je to što me zanima!

Barton o Thatcher: Ako postoji raj, ta vještica neće biti tamo

Rekao bih, počivaj u miru Maggie, ali to ne bi bila istina. Ako postoji raj, ta stara vještica neće biti tamo…, napisao je na Twitteru Barton o preminuloj Čeličnoj Lady
Vidi originalni članak

Kontroverzni engleski nogometaš Joey Barton ponovno je izazvao skandal. Ovaj je put bio  štar na račun bivše britanske premijerke Margaret Thatcher koja je preminula u ponedjeljak u dobi od 87 godina.

Zločesti dečko engleskog nogometa reagirao je putem Twittera na smrt premijerke čiji su potezi izazivali kontroverze. Barton je najprije svojim porukama jasno pokazao da se ne slaže s politikom koju je provodila Thatcher, upitavši što je preminula premijerka napravila za radničku klasu. No, nakon toga je veznjak Marseillea otišao korak dalje i neukusnom porukom ''začinio'' svoje ranije izrečene stavove.

''Rekao bih, počivaj u miru Maggie, ali to ne bi bila istina. Ako postoji raj, ta stara vještica neće biti tamo…'', napisao je Barton.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • user_129676 09.04.2013.

    Ma ko je Đoi Barton...očito nije neki nogometaš?

  • vujec 09.04.2013.

    Tog bartončića bi stvarno trebalo polomiti,pa onda neka uživa u svojim gluparijama.

  • Jim Morrison 09.04.2013.

    Sloboda govora je pravo izražavanja vlastitih stajališta i razmišljnja bez straha da će te netko u tom pokušati spriječiti ili zbog toga kazniti, Bartonu Kralju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare