To je to što me zanima!

VIDEO Bašić ušao pa namjestio gol, Atalanti spas u 94. minuti

Ušao je u igru u drugom poluvremenu pa samo pet minuta kasnije donio Laziju prednost. Nova dobra partija Tome Bašića ipak nije rezultirala pobjedom, 'božica' je iščupala remi u zadnjim trenucima
Vidi originalni članak

Hrvatski veznjak Toma Bašić bio je asistent za drugi pogodak Lazija u 2-2 (1-1) remiju protiv Atalante u prvom susretu 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bašić, koji je u igru ušao u 69. minuti, u 74. je odlično odigrao u sredinu domaćeg kaznenog prostora gdje je na loptu natrčao njegov kapetan i prvi strijelac Lazija Immobile te doveo rimski sastav u vodstvo od 2-1.

VIDEO ASISTENCIJE POGLEDAJTE OVDJE

No, iako je dva puta vodio, sa 1-0 i 2-1, Lazio nije uspio sačuvati tri boda. U prvom poluvremenu Lazio je poveo golom Pedra u 19. minuti koji je odlično pratio akciju i u mrežu pospremio odbijanac nakon što je Musso obranio pokušaj Immobilea, da bi u jedinoj minuti sudačke nadoknade Zapata nakon odlične solo-akcije poravnao na 1-1.

I u drugom poluvremenu je Lazio držao stečenu prednost do sudačke nadoknade da bi u četvrtoj minuti dodatka De Roon pogodio donji lijevi kut nemoćnog Reine za konačnih 2-2.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je do 59. minute za Atalantu koja je sada peta sa 19 bodova, koliko ima i četvrta Roma. Lazio je šesti sa 18 bodova.

Na vrhu su Napoli i Milan sa po 28 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MaliCrniOdIvanaSam 30.10.2021.

    Ovaj decko prolazi ispod radara a bolji je igrac od Pasalica.

  • HDZ Međugorje 30.10.2021.

    Krenula je jogurtaška reprezentativna propaganda, nadam se da Dalić neće podleći pritisku i zvati ovog poluigrača proizašlog iz propale ajdukove škole, takvi su samo za vodu nositi

  • Palmanova 30.10.2021.

    a Tudor razbija Juve 2-0.kakav gol Simeonea

Komentiraj...
Vidi sve komentare