To je to što me zanima!

Baskonia nakon Perasovića: I opet im je izbor Dule Ivanović

Ivanoviću je ovo treći mandat u Baskoniji. Crnogorac je klupska legenda, najtrofejniji trener u povijesti Baskonije sa kojom je osvojio osam trofeja: četiri španjolska naslova i četiri Kupa
Vidi originalni članak

U vremena dok je hrvatska košarka još sličila na sport Velimir Perasović i Duško Ivanović zajedno su se u dresu Splita igrali sa ostatkom Europe. Tri naslova prvaka Europe. Zaredom, od '89 do '91. Sa njima na parketu Rađa, Kukoč, Savić...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas su Perasović i Ivanović dio karusela trenerskih klupa koji se vrti bez prestanka. Peras se prije četiri dana rastao sa Baskonijom, a naslijedio ga je upravo bivši suigrač koji je pak donedavno bio šef struke u Bešiktašu.

LOŠI REZULTATI Valencia ih razbila 28 razlike, Baskonia smijenila Perasovića!

Inače, Ivanoviću je ovo treći mandat u Baskoniji koju je već vodio od 2000.-2005. pa 2008.-2012. Crnogorac je klupska legenda, najtrofejniji trener u povijesti Baskonije sa kojom je osvojio osam trofeja: četiri španjolska naslova i četiri Kupa.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 1

  • MODERN TALKING 24.12.2019.

    a vec je htio prestati dule sa ozbiljnom kosarkom kad ga je maljkovic namolio da dode u jugoplastiku.ono finale u munchenu 6 travnja 1989, kad smo srusili slavni maccabi u finalu! uf! kad je dino ono zakucao pred kraj utakmice za prvi europski naslov! a mi na tribinama sa zastavama hajduka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare