To je to što me zanima!

Bayer Leverkusen je otkupio Jedvaja, Dinamu 1,8 mil. eura

Nijemci će za 7,5 milijuna eura otkupiti Tina Jedvaja. Dinamo ga je u Romu prodao za pet milijuna eura i 25 posto od idućeg transfera. Jedvaj je sretan u Leverkusenu
Vidi originalni članak

Njemački mediji pišu kako je Bayer Leverkusen s Romom dogovorio otkup ugovora. “Vučici” će Nijemci platiti čak 7,5 milijuna eura, a Tin će potpisati ugovor do 2019. godine. Jedvaj i njegov otac Zdenko su još oprezni, ali da se iščitati da je dogovor jako blizu i da će “apotekari” ovih dana potvrditi taj transfer. 

Oduševio ih je Jedvaj u ovih nekoliko mjeseci, nametnuo se treneru Rogeru Schmidtu i već je odigrao 21 utakmicu, a zabio je i dva gola. Igrao je apsolutno na svim pozicijama u obrani i dokazao je klasu perfektnim Nijemcima.

- To što me žele otkupiti samo je potvrda da sam pogodio s dolaskom ovdje - kaže nam Jedvaj, a zadovoljni ovim poslom mogu biti i u Dinamu. 

Oni su Jedvaja u Romu prodali za pet milijuna eura i 25 posto iznosa od idućeg transfera. Tako da bi sad trebao dobiti malo više od 1,8 milijuna eura. Dobar posao za Zagrepčane.

Jedvaj je prošlog tjedna ozlijedio mišić na treningu, pa se samo nakon tri dana vratio s Floride u Leverkusen.

- Svaki dan sam na terapijama. Ide na bolje, mislim da ću biti spreman za dva-tri tjedna - dodao je hrvatski branič.

Mogao bi propustiti prvu utakmicu nastavka Bundeslige protiv Borussije Dortmund, ali što je najvažnije bit će potpuno spreman za utakmice protiv Atletica u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • MilijanoPopović 18.01.2015.

    Još jedan dokaz da je Mamić najbolji menadžer

  • mata1 17.01.2015.

    nema veze glavnom da kasa opet se trese u dinamu 1,5 mil.€ eheh.sta kazes hajduk a.

  • mata1 17.01.2015.

    1,8 sory

Komentiraj...
Vidi sve komentare