To je to što me zanima!

Bayern ga nije zaboravio: Klose će na klupu uz Hansija Flicka?

Najbolji njemački golgeter svih vremena završio je svoju igračku karijeru prije četiri godine, a nije krio želju da ostane u nogometu, ali u trenerskoj ulozi, a sada mu njegov voljeni klub nudi i bolju poziciju
Vidi originalni članak

Aktualni trener Bayernove U17 momčadi, legendarni Miroslav Klose (41) pomaknut će se stepenicu više u svojoj trenerskoj karijeri i postati asistent Hansiju Flicku, treneru prve momčadi, javlja Bild.

Najbolji njemački golgeter svih vremena završio je svoju igračku karijeru prije četiri godine, a nije krio želju da ostane u nogometu, ali u trenerskoj ulozi. Što je htio, to je i dobio, a sada mu njegov voljeni klub nudi i bolju poziciju. 

DO 2023. Kovačev pomoćnik položio test: Flick ostaje trener Bayerna!

Klose priprema sve papire, UEFA Pro trenersku licencu, ali službena potvrda i poziv u Flickovu momčad još uvijek nije pristigla. 

Prošle je sezone Klose dobio ponudu da vodi U19 momčad, ali ju je odbio. Hoće li se onda svjetski prvak primiti naglo posla s prvom momčadi? Ostaje vidjeti. 

NA TRENINGU Nema više fušarenja: Bavarci izvukli Robbena iz mirovine

S U17 momčadi je vrlo uspješan, došao je i to play-offa juniorske B Bundeslige prošle sezone, a trenutno je treći u jugozapadnoj diviziji s pet bodova zaostatka za vodećim Mainzom. 

Mnogi bi slavnog Klosea rado gledali na klupi bavarskog velikana. Bio je sjajan igrač, a mnogi smatraju kako bi jednako uspješan bio kao trener i kako bi mu to mogla biti prilika da jednoga dana i sam postane šef prve momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • domagoj264 06.04.2020.

    Klose legenda👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare