To je to što me zanima!

Bayern je oštećen za penal? 'Ovo je trebao sudac svirati'

Ovdje je ruka obrmabenog igrača bila predugo na napadaču. Igrač Bayerna je došao ispred igrača PSG-a i ruka je i dalje bila na leđima. Dojma sam da je ovo penal, rekao je Mario Strahonja...
Vidi originalni članak

Eksplozivni Kingsley Coman izbacio je iz ravnoteže Kehrera, prošao ga, a onda i završio na podu. Igrači Bayerna tražili su jedanaesterac, ali Daniele Orsato nije otišao ni pogledati VAR!

Tako je završilo prvo poluvrijeme velikog finala Lige prvaka između Bayern Münchena i PSG-a. Žalio se Hansi Flick i njegovi suigrači, no Orsato je smatrao da intenzitet nije bio dovoljno jak. Što se dogodilo?

Coman je išao jedan na jedan s Thilom Kehrerom, a mladi branič PSG-a ga je cijelo vrijeme držao za rame. To se nastavilo i nakon što ga je Francuz prošao, a nakon toga je završio i na podu.

- Ovdje je ruka obrambenog igrača bila predugo na napadaču. Igrač Bayerna je došao ispred igrača PSG-a i ruka je i dalje bila na leđima. Dojma sam da je ovo penal. Igrač Bayerna je bio ispred njega i mogao je loptu poslat u kazneni prostor. On nije otišao pogledati je gledao VAR sudac u VAR sobi - poručio je Mario Strahonja za HRT.

Unatoč tome što nisu dobili penal, Bayern je poveo u 59. minuti i to upravo preko Kingsleya Comana.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • acivij 24.08.2020.

    Kako oko sokolovo nije vidjelo nesuđeni penal za PSG, a vidjelo je penal koji nije postojao?

  • ChandlerBing4 24.08.2020.

    Pa onda je i ono na Mbappeu

  • Xyster 23.08.2020.

    A i ovaj Strahonja bi sudio po 3 penala na svakoj utakmici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare