To je to što me zanima!

Bayern mu je prije pola godine uručio šokantan otkaz, a sad će voditi Njemačku na Euru 2024.

Bivši trener Hoffenheima, Leipziga i Bayerna načelno je dogovorio suradnju sa njemačkim savezom, a ostalo je samo razjasniti posljednje detalje ugovora, piše Bild
Vidi originalni članak

Hansiju Flicku presudio je poraz u prijateljskoj utakmici, legendarni Rudi Völler dao je do znanja da je on samo privremeno rješenje, a čini se da je njemački nogometni savez sad pronašao i dugoročno rješenje na mjestu izbornika reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Julian Nagelsmann (36) bit će novi izbornik Njemačke i vodit će 'elf' na Euru 2024. godine, piše Bild!

Bivši trener Hoffenheima, Leipziga i Bayerna načelno je dogovorio suradnju sa njemačkim savezom, a ostalo je samo razjasniti posljednje detalje ugovora. Nagelsmann će kao njemački izbornik godišnje zarađivati oko pet milijuna eura.

Podsjetimo, Nagelsmann je krajem ožujka dobio otkaz u Bayernu, a za to je doznao iz medija jer je u to vrijeme bio na skijanju. Naslijedio ga je Thomas Tuchel koji je u dramatičnom zadnjem kolu Bundeslige osvojio naslov, a istoga dana otkaz je dobio sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Zanimljivo, iako mu je tek 36 godina, Nagelsmann neće biti najmlađi njemački izbornik u povijesti budući da je taj rekord i dalje rezerviran za Otta Nerza, prvog izbornika njemačke reprezentacije koji je 1926. preuzeo izborničku dužnost u dobi od 34 godine.

EURO 2024. Evo što je ključ kako bi 'vatreni' bili nositelji u Njemačkoj! Bitno je pobijediti svaku utakmicu... NISMO JOŠ OSIGURALI PLASMAN Prodaja ulaznica za Euro kreće prije sljedeće utakmice Vatrenih

Nagelsmann će na klupi Njemačke naslijediti Hansija Flicka koji je pobijedio samo četiri od posljednjih 17 utakmica, a na Svjetskom prvenstvu u Katru nije uspio proći skupinu u kojoj si igrali još Španjolska, Japan i Kostarika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Slajzerizer 20.09.2023.

    Mulac,nije spreman voditi Njemačku tu ipak treba netko stariji a neko ko nije uspio kao nogometaš

  • good vibes 19.09.2023.

    Zasto sokantan otkaz? Decko precijenjen ko glumacke sposobnosti tarika filipovica

  • RREAL MADRID 19.09.2023.

    Njemačka je ionako daleko bila od medalje, sad su se još više udaljili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare