To je to što me zanima!

Bayernu zabili pet, ali Osijek ih dobio! Pobjede Rijeke i Gorice

Osječani su u španjolskoj Marbelli sa 2-0 (0-0) bili bolji od Nurnberga, njemačkog drugoligaša koji je u prošlom prijateljskom susretu sa 5-2 (1-1) slavio protiv Bayerna. Također, slavili su i Rijeka, Gorica i Istra
Vidi originalni članak

Nakon pobjede protiv Puškaš Akademije (2-1), Osječani su nastavili pobjeđivati na pripremama u španjolskoj Marbelli. Nakon što je Nürnberg prije šest dana 'skinuo' Bayern (5-2), sad je Osijek s 2-0 (0-0) bio bolji od njemačkog drugoligaša. Golove su zabili Ndockyt (55') i Špoljarić (63') koji je zabio iz penala.

U ostalim pripremnim susretima, hrvatski su predstavnici također slavili. Gorica je u prvoj utakmici Arena kupa slavila protiv srpskog Žarkova 4-0 (0-0). Utakmicu su započeli Kahlina, Periša, Ćelić, Jovičić, Čabraja, Čanađija, Suk, Golubickas, Mathieu, Dvorneković i Zwolinski.

 

U nastavku su ušli i razliku napravili Čović, Krizmanić, Ljubisavljević, Steenvoorden, Musa, Maslowski, Babec, Gadže, Šroler, Cahani i Ndiaye. Zabijali su Gadže (61'), Ndiaye (78' i 85') te Cahani (84'). Na istom je natjecanju slavila i Istra koja je sa 4-1 (1-0) bila bolja od češkog Vysehrada. Golove su zabijali Gržan (34'), Fintić (59') i dva puta Sane (62', 79'). 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sena2 17.01.2020.

    Kakav naslov,kakva senzacija!Vauuu!Znaci Nürnberg je jaci od Bayerna,a Osijek je javi od Nürnberga!Jel tako novinari?

Komentiraj...
Vidi sve komentare