To je to što me zanima!

BBC: Gvardiol kao Beckenbauer

Fantastična igra hrvatske vezne linije do sad. Sad je Casemiro zastao s loptom na 40 metara od gola Hrvatske. Ako nećemo biti blagonakloni, reći ćemo da ne zna što bi s njom napravio, piše BBC
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija igra četvrtfinalni susret protiv Brazila te se bori za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Katru. Utakmica je na poluvremenu završila bez golova, a 'vatreni' su u prvom dijelu igrali sjajno. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatsku je nahvalio i BBC u tekstualnom prijenosu utakmice koju prati oko 300.000 čitatelja. U 41. minuti dvoboja hrvatska vezna linija zaustavila je jedan od napada Brazila, a BBC je napisao: 

"Fantastična igra hrvatske vezne linije do sad. Sad je Casemiro zastao s loptom na 40 metara od gola Hrvatske. Ako ćemo biti blagonakloni, reći ćemo da je strpljiv, ali ako nećemo ćemo reći da ne zna što bi s njom napravio", napisali su. 

U posljednjim sekundama prvog poluvremena, hrvatski stoper Joško Gvardiol visoko je iznio loptu nakon čega je sudac označio kraj. Englezi su ga nahvalili te ga usporedili s jednim od najboljih njemačkih nogometaša u povijesti. 

"Nošen adrenalinom, Gvardiol je otplesao s loptom do polovice Brazila kao Franz Beckenbauer u najboljim danima. Krivo je dodao i predao loptu Brazilcima koji nisu imali dovoljno vremena da s njom nešto naprave", dodao je BBC.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • savskokupaliste 09.12.2022.

    Najopasniji po naša vrata!!

  • 💯 09.12.2022.

    Hrvatska je ZVIJER

  • jebač tvoje majke 09.12.2022.

    sarkazam ljudi moji, to su englezi. ismijavaju ga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare