To je to što me zanima!

Bebek Livaji: Zajedno ćemo pogledati snimku tog penala

O sudbini našeg (po)najboljeg suca odlučivat će sin legendarnog nogometaša Zagreba, ali i sin Branimira Glavaša. U komisiji nema ni jednog člana iz Dalmacije...
Vidi originalni članak

Kažem ti, Livaja se okreće, ovaj diže ruke, dolazi do nekog kontakta. Livaja svoju nogu gura malo u desno, dođe do kontakta i onda se ta noga odbije od tog kontakta. OK, da, ali lagani kontakt i onda on sam sebi zapne nogu. Mislim, to što je on sam sebi zapeo nogu, to bi i bio penal da je taj kontakt, ovaj... Da Livaja nije u principu u svojoj kretnji, jednako kako je ovaj došao do Livaje, došao i on do njega. Tako da, mislim, to meni nije kazneni udarac i ne može biti kazneni udarac. Odnosno, ako ga sviraš, može proći, ali mislim da to nije kontakt za prekršaj.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • staritamburaš 03.10.2021.

    Bilo kako bilo, oni koji su birali i izabrali komisiju (obzirom na ovaj slučaj) u kojoj nema niti jednog člana iz Dalmacije, svjesno potiču antagonizam sjevera i juga. Uzmimo za primjer, da je situacija obrnuta (iako je to i geografski nemoguće) da li bi bilo pošteno da u komisiji nema nikoga iz, primjerice, Zagreba? Naravno da ne, ali u ovom slučaju će se odluka donijeti najmanje na štetu Bebeka (eventualna suspenzija će biti tjedan-dva), ali se pitam kolika će biti njegova objektivnost ako ili kada će suditi Rijeci, Puli, Šibeniku... Sudačka organizacija HNS-a mora odlučiti želi li imati koliko-toliko regularno prvenstvo i kup ili će sve odlučivati u privatnim susretima ovisno o tome čiji će se interesi štititi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare