To je to što me zanima!

Becker: Da, Novaku će zviždati. Nikad nije bio u lošijoj poziciji

Iako se potvrdilo da je Novak Đoković prvi nositelj glavnog ždrijeba Australian Opena, sudbina srpskog tenisača i dalje je u rukama ministra za imigracije Alexa Hawkea koji ima ovlasti deportirati ga
Vidi originalni članak

Umirovljeni njemački tenisač Boris Becker (54), inače višestruki osvajač Grand Slamova i bivši trener Novaka Đokovića (34), ukratko je za BBC Breakfast prepričao razgovor s prvim reketom svijeta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pričao sam s njim i čestitao sam mu, zahvalio mi se na podršci. Međutim, i dalje je u šoku zbog posljednjih dana. Njegov duh je sve bolje, trenirao je... Možda se nećete složiti sa svime što radi, ali morate ga poštivati - rekao je Becker i otkrio da je pred Đokovićem najteži izazov u karijeri na Grand Slamovima. 

- Ne vjerujem da je ikada bio u goroj poziciji - dodao je.

NETKO MULJA Ministar ne zna, ali je teniska akademija objavila snimku: 'Nemamo Đokovića u evidenciji'

Australski sudac oslobodio je Đokovića svih optužbi, a odluku je temeljio na kršenju procedure od strane australskih vlasti, a ne o tome ima li tenisač pravo na izuzeće i ulazak u zemlju ili ne. 

Siguran sam da će biti zvižduka, ali Novak je navikao na to - rekao je pa nastavio:

- Uvijek je bio ulični borac, morao se boriti protiv svih, pa i pobjeđivati publiku. Fascinantno mi je da su ga navijači u New Yorku podržali... Publici će biti teško s njim, ali svakim novim mečom će ga prihvatiti. Činjenica je da će mu prvi tjedan biti teško - smatra Becker. 

Đoković se nije cijepio, a prema svom iskazu korona virus prebolio je dva puta. Izuzeće je dobio na temelju dokumenta koji dokazuje da je 16. prosinca bio zaražen koronom, odnosno da ju je prebolio i da zbog toga može ući u Australiju. 

- To je individualni izbor, iako je život teži bez cjepiva. Osobno bih mu savjetovao da se cijepi jer bi mu bilo lakše, ali to je njegov izbor i moramo ga poštivati - zaključio je Becker. 

VODITELJI GA POPLJUVALI VIDEO Au, kakav gaf! Nisu znali da su i dalje uživo: Đoković je lažljivi, podmukli se*onja!

Odvjetnici su na sudu uspješno osporili ukidanje vize nakon čega su Novaka pustili iz imigracijskog hotela Park. Ministar imigracije Alex Hawke ima pravo ukinuti mu vizu i pokrenuti deportaciju, a dok se čeka rasplet pravne zavrzlame, Đoković je u Melbourneu odradio dva treninga te su ga potvrdili za prvog nositelja glavnog ždrijeba. 

U obranu srpskog tenisača stala je i proslavljena američka tenisačica Venus Williams koja je u karijeri osvojila 14 Grand Slamova.  "Osvoji sve", poručila je prvom reketu svijeta. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 12.01.2022.

    Sam sebe je doveo u ovaku glupu i besmislenu situaciju.

  • 12.01.2022.

    Ja ne znam zvizdati ali na RG ako bude srece pa budem-ponit cu zvizdaljku!

  • Josīp Tupek 12.01.2022.

    Jedva čekam da digne pehar! Da vidim te britanske dupeglavce kako placu

Komentiraj...
Vidi sve komentare