To je to što me zanima!

Becks, daj šapu: Beckham i Tom Cruise proslavili gol Engleske

Jesu li ih smjestili zajedno ili su sami odlučili sjediti mjesto udaljeni nije poznato, ali kada je pao gol Engleske... Becks bi vjerojatno poljubio i englesku kraljicu da je sjedila do njega
Vidi originalni članak

Finale Europskog prvenstva jedna je od najvećih svjetskih smotri i mnogo planetarno popularnih zvijezda rado su viđeni gosti takvih manifestacija.

POGLEDAJTE VIDEO: Tom Cruise na krovu vlaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni uzvanici i eminentne dame i gospoda došli su uživo na Wembley pogledati finale Eura između Italije i Engleske. Među uzvanicima su i svjetski poznata lica Davida Beckhama i Toma Cruisea.

Jesu li ih smjestili jednog do drugog ili su sami odlučili sjediti mjesto udaljeni nije poznato, ali kada je pao gol Engleske... Becks bi vjerojatno poljubio i englesku kraljicu da je sjedila do njega.

Luke Shaw zabio je najbrži gol finala Europskih prvenstava nakon samo jedne minute i 57 sekundi igre pa srušio rekord Chusa Perede star skoro 60 godina.

A David Beckham je veselo pogodak proslavio sa zvijezdom Hollywooda. Kucnuli su se šakama, nasmijali pa se svak' okrenuo na svoju stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cruise se i prije finala videopozivom javio engleskim igračima stoga je jasno za koga navija.

Inače, na utakmici je i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Uz njega, gosti finala su poznata lica poput predsjednika Uefe Aleksander Čeferin i glavnog tajnika Theodorosa Theodoridisa, a društvo im pravi i prvi čovjek Fife, Gianni Infantino.

Tu su i visoki dužnosnici poput britanskog premijera Borisa Johnsona i gradonačelnika Londona Sadiqa Khana, kao i talijanskog predsjednika Sergija Mattarelle.

A kako bi finale moglo proći bez nogometnih legendi? Nikako. "Svoje" Engleze će bodriti Wayne Rooney, dok će, na drugoj strani, za Azzure navijati bivši izbornik Fabio Capello, ali i nogometaši Alessandro Nesta i Gianluca Zambrotta.

Tu su i Kate Moss, sir Geoff Hurst...

Idi na 24sata

Komentari 42

  • rodrigo baf 12.07.2021.

    Dugo su slavili hahahaha neka vam bando šporka.

  • Slender 12.07.2021.

    I vlasnik P$G-a do njih 🤮 korumpirano Katarsko sm*ce

  • Krušo Hagur 12.07.2021.

    Razočarao me Tom Cruise!! Naviju za ove ljigavce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare