To je to što me zanima!

Becksovim putem: Henry na kraju sezone u SAD!?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuski napadač Barcelone, prema pisanju Asa, igra svoju posljednju sezonu u dresu kluba s Nou Campa. Novo odredište bit će mu New York
Vidi originalni članak

Thierry Henry posljednje godine nogometa na profesionalnoj razini mogao bi odraditi u američkoj ligi (MLS) igrajući za njujoršku momčad Red Bullsa, tvrdi španjolski As. Isti list piše da 32-godišnji reprezentativac "tricolora" nema namjere produljiti suradnju s katalonskim klubom u kojem igra od 2007. godine, a u kojem mu ugovor ističe krajem sljedeće sezone. Štoviše, Henry navodno namjerava Nou Camp napustiti već u ljeto 2010. Španjolski sportski dnevnik ne navodi izvor na kojeg se poziva u tvrdnji da bi Francuz mogao preseliti u New York.
Karijeru je Henry započeo 1994. godine u Monacu, da bi 1999. preselio u Juventus, u kojem se kratko zadržao, pa otisnuo put Londona u Arsenal, odakle se 2007. godine pridružio Barceloni.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Srbin 23.10.2009.

    Henry je doktor za fudbal! Moj najoliljeniji igrc ikad i zato nebi voleo da ode u MLS ligu jer ga nebi mogao gledati na tv-u, a i verovatno ga nece biti ni u repki.

  • baka22 23.10.2009.

    nema sanse

  • Puno Dajem Vladi 23.10.2009.

    ako već nema mista za njega u barci onda san uvjeren da će doć dobra ponuda za njega od nekog europskog kluba,npr rome :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare