To je to što me zanima!

Bek David Čolina zabio u stilu Roberta Carlosa za oproštaj...

REMI ZA OPROŠTAJ Hrvatska U-17 u Kostreni je u posljednjem kolu skupine A Europskog prvenstva odigrala 1-1 protiv Španjolske. David Čolina vjerojatno je zabio najljepši gol turnira
Vidi originalni članak

David Čolina se kao lijevi bočni vjerojatno neće nazabijati golova u karijeri, ali da više ne zabije niti jedan, jučerašnji će Španjolskoj pamtiti cijeli život.

S 25 metara je ljevicom iz voleja pogodio same rašlje gola “furije”. Bio je to gol koji će gotovo sigurno biti najljepši na Euru u Hrvatskoj. Majstorija lijevog bočnog Dinama. Zabio je gol iz našeg jedinog udarca na gol.

Eurogol u stilu Roberta Carlosa, jednog od najboljih lijevih bočnih u povijesti nogometa. Majstorija koja će obići cijeli svijet, šteta samo što to nije bio pobjednički gol. Hrvatska je protiv Španjolske u svojem oproštaju od Eura odigrala 1-1. Vodili su naši U-17 reprezentativci sve do sudačke nadoknade, a onda je bod Španjolcima donio Blanco.

Nije Španjolska igrala u najjačem sastavu jer je prolazak u četvrtfinale osigurala prije posljednjega kola, ali naši su mladi napokon odigrali dobru partiju.

- Šteta, na kraju možemo jako žaliti za ta tri boda - rekao je izbornik Dario Bašić i dodao:

- Nije mojim igračima bilo lako nakon dva poraza. Odigrali smo dobru utakmicu s puno motiva, a to mogu samo snažne osobe.

David Čolina i golman Dominik Kotarski bili su naši najbolji igrači na utakmicama u Rijeci i Kostreni.

- Čolina je jedan od najvećih potencijala ove generacije. On igra na visokoj razini i uz ispravljanje nekih pogrešaka on može biti perspektivno rješenje na svojoj poziciji. Kotarski je ulijevao sigurnost - kaže Bašić.

Turska je u drugoj utakmici naše skupine na Rujevici pobijedila Italiju 2-1. Turci su prošli dalje. Četvrtfinala Europskog prvenstva igrat će se 12. i 13. svibnja u Velikoj Gorici, Zaprešiću i Varaždinu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Trequartista 10.05.2017.

    Da a osim tog gola u zadnje 3 utakmice ko Plivarić u najboljim danima

Komentiraj...
Vidi sve komentare