Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bek David Čolina zabio u stilu Roberta Carlosa za oproštaj...

Bek David Čolina zabio u stilu Roberta Carlosa za oproštaj...
1

REMI ZA OPROŠTAJ Hrvatska U-17 u Kostreni je u posljednjem kolu skupine A Europskog prvenstva odigrala 1-1 protiv Španjolske. David Čolina vjerojatno je zabio najljepši gol turnira

VIDEO

David Čolina se kao lijevi bočni vjerojatno neće nazabijati golova u karijeri, ali da više ne zabije niti jedan, jučerašnji će Španjolskoj pamtiti cijeli život.

S 25 metara je ljevicom iz voleja pogodio same rašlje gola “furije”. Bio je to gol koji će gotovo sigurno biti najljepši na Euru u Hrvatskoj. Majstorija lijevog bočnog Dinama. Zabio je gol iz našeg jedinog udarca na gol.

[VIDEO] Kakav pogodak je danas zabio naš David Čolina za U-17 reprezentaciju Hrvatske protiv Španjolske- morate pogledati! What a stunner our youngster David Čolina scored today vs. Spain U-17- you have to see it!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 9. svibnja 2017

Eurogol u stilu Roberta Carlosa, jednog od najboljih lijevih bočnih u povijesti nogometa. Majstorija koja će obići cijeli svijet, šteta samo što to nije bio pobjednički gol. Hrvatska je protiv Španjolske u svojem oproštaju od Eura odigrala 1-1. Vodili su naši U-17 reprezentativci sve do sudačke nadoknade, a onda je bod Španjolcima donio Blanco.

Nije Španjolska igrala u najjačem sastavu jer je prolazak u četvrtfinale osigurala prije posljednjega kola, ali naši su mladi napokon odigrali dobru partiju.

- Šteta, na kraju možemo jako žaliti za ta tri boda - rekao je izbornik Dario Bašić i dodao:

- Nije mojim igračima bilo lako nakon dva poraza. Odigrali smo dobru utakmicu s puno motiva, a to mogu samo snažne osobe.

David Čolina i golman Dominik Kotarski bili su naši najbolji igrači na utakmicama u Rijeci i Kostreni.

- Čolina je jedan od najvećih potencijala ove generacije. On igra na visokoj razini i uz ispravljanje nekih pogrešaka on može biti perspektivno rješenje na svojoj poziciji. Kotarski je ulijevao sigurnost - kaže Bašić.

Turska je u drugoj utakmici naše skupine na Rujevici pobijedila Italiju 2-1. Turci su prošli dalje. Četvrtfinala Europskog prvenstva igrat će se 12. i 13. svibnja u Velikoj Gorici, Zaprešiću i Varaždinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog