To je to što me zanima!

Dario Bel je već griješio u korist Hajduka, a i u Europi su imali zamjerke na njega ovaj tjedan

Osječanin očita uživa veliko povjerenje šefa sudaca Brune Marića budući da je ove sezone sudio tek dvije 'manje' utakmice, dok je primjerice po triput sudio Dinamu i Hajduku, dvaput Riječanima
Vidi originalni članak

Osječki sudac Dario Bel obilježio je utakmicu između Gorice i Hajduka, u najmanju ruku, dvojbenim sudačkim odlukama. Sudačka komisija HNS-a utvrdit će je li Bel u dvije situacije zakinuo Goricu, odnosno 'pogurao' Hajduk, što mu svakako ne bi bio prvi put...

Bel je, naime, na zaostaloj utakmici 2. kola između Hajduka i Rijeke igranoj 14. rujna propustio isključiti Awaziema u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena pri rezultatu 0-0. Splićani su na kraju slavili 2-0.

Osječanin očita uživa veliko povjerenje šefa sudaca Brune Marića budući da je ove sezone sudio tek dvije 'manje' utakmice, dok je primjerice po triput sudio Dinamu i Hajduku, dvaput Riječanima...

Kada pričamo o greškama Darija Bela, to mu čak nisu prve u ovom tjednu! U susretu četvrtog kola Konferencijske lige, Bel je dijelio pravdu na susretu između Shamrocka i Moldea (0-2), a trener domaće momčadi kritizirao je čitavu hrvatsku sudačku četvorku.

- Moj sin ima osam godina, on bi vam rekao da je bilo zaleđe, za to vam ne treba VAR, on bi bolje sudio. Suci su bili užasni cijelu večer - rekao je trener Shamrocka Stephen Bradley.

A 'kumovao' je Bel i prvoj pobjedi Šibenika nad Dinamom u HNL-u. Bila je to utakmica 18. kola u sezoni 2020./2021., a Bel je tada, po mišljenju Marija Strahonje, propustio dosuditi dva penala za 'modre'.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Otočanin 17.10.2022.

    Treba ga staviti da sudi derbi ,jer to je prilika Hajduku da održi korak i Lukšu i ostale na vlasti,jer ako Hajduk izgubi bit će problema u Dalmaciji.. Što se tiće suđenja,nije on pogriješio,dobro on zna što radi,kako radi i zašto radi...nema greške,sve je namjera...samo izuzetno maloumna osoba može pogriješiti uz pomoć VAR-a...dakle toliko o sucima,,a što se tiće Strahonje on ni sam više ne zna šta lupeta,šta je intezitet,šta nije,ubi se on od objašnjavanja,uglavnom svaki puta drugaćije za istu stvar.Kad govori o intezitetu zašto ne usporedi neke događaje,npr intezitet Petkovića kod poništenog gola i intezitet Biuka kod gola,,ili još bolje nešto ranije ,neznam o kojim igraćima se radi,,ali jedan sudar u 16-tercu Hajduka ,nakon poništenog penala za Goricu..jedan bodiček koji ne da je bo penal..nego nije nitko ni pogledao..a što se tiće kartona nikako ne mogu zaboraviti ono kliaznje Livaje prije 2 kola,čovjeku u noge,,dakle ono je bilo za zatvor ne za karton...sudac nije dao ni žuti..i zanimljivo baš da sva ta događanja,sve neregularnosti idu uglavnom u korist Hajduka,pitam se do kad više,zar stvarno misle uzeti prvenstvo na silu,mogu li ikoga normalno pobjediti,gospodo draga to se događa dvije godine za redom,,imam osječaj da se suci boje ulice,,boje se Torcide,,i tu je problem.

  • 16.10.2022.

    Provjeriti platni spisak hajduka, Bel je tu negdje

  • Ugodan 16.10.2022.

    Greška je što nije ponovio kazneni udarac Livaje zbog utrčavanja igrača Gorice u sesnaesterac, inace dosta korektno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare