To je to što me zanima!

Hrvat je ušao u povijest NFL-a: Svi su nas otpisali, ali tu smo

Sve je zapravo u igračima... Oni su rušili quarterbacka, presijecali su lopte, pokrivali su hvatače, rekao je trener hrvatskih korijena Bill Belichick (66), najstariji trener koji je osvojio Super Bowl
Vidi originalni članak

Sve je oko igrača. Radili su naporno iz tjedna u tjedan i danas su se natjecali kao pravi prvaci. Igrali su kao pravi prvaci, rekao je trener Bill Belichick.

Legendarni trener hrvatskih korijena u potpunosti je nadigrao mladi i briljantni um Seana McVaya, no 66-godišnjak je ipak priznao - McVay inače radi odličan posao:

- Odlična su momčad, odlično su trenirani. Sve je zapravo u igračima... Oni su radili odlične poteze, rušili su quarterbacka, presijecali su lopte, pokrivali su hvatače... Svi su nas otpisali prije sezone, tijekom sezone, a mi smo i dalje ovdje - zaključio je Bill.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oduševljen je nakon svog šestog naslova bio i legendarni quarterback Tom Brady:

- Borili smo se kroz sve! Kakva nevjerojatna godina...

I zaista je... Pričalo se puno o Kansasu, New Orleansu, Los Angelesu, a na vrhu se ponovno našla - Belichickova imperija...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 04.02.2019.

    Geni kameni ✌🏻🇭🇷 najjaci ljudi, najcvrsci mentalitet

  • VekiD2D 04.02.2019.

    Strasan trener i legenadrni Bredly...stvarno cudo jedno.

  • 04.02.2019.

    Ovaj covjek je genijalac i voda Patriotsa. Od Brady-ja je stvorio najveceg ali sada i sebi zacementirao mjesto najveceg trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare