To je to što me zanima!

Bender 'pojeo' New Orleans sa sedam fantastičnih blokada...

Hrvatski košarkaš Dragan Bender odigrao je možda i svoju najbolju utakmicu u NBA ligi. Protiv New Orleansa postigao je 11 poena, ali još više od toga u oči upada njegovih sedam blokada
Vidi originalni članak

Čapljinac Dragan Bender (21) odigrao je fantastičnu utakmicu protiv New Orleansa u kojoj su njegovi Phoenix Sunsi pobijedili nakon produžetaka sa 133-126.

Bender je utrpao 11 poena (4-7, trica 0-3, sl. bacanja 3-6), deset skokova, šest asistencija, nevjerojatnih sedam blokada i izgubljenu loptu i postao je tek treći čovjek ove sezone koji je ostvario double-double dodavši pritom najmanje šest asistencija i blokada. To je uspjelo još samo Jusufu Nurkiću i Karlu Anthonyju-Townsu.

Video sjajne Benderove utakmice pogledajte OVDJE.

Benderu ugovor sa Sunsima istječe na ljeto, a ovakvim predstavama na parketu lako je moguće da ga i zadrže u svojim redovima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 06.04.2019.

    nece ga biti dogodine usunsima.mozda ode udrugi nba tim

  • Wooden 06.04.2019.

    Igra cijelu utakmicu na kraju sezone kada se svi najbolji igrači u ovim krš ekipama odmaraju da ne bi došlo do ozljeda. Dragan Bender odgovorno tvrdim nije pojačanje niti za jedan Euroligaški klub, u ovoj sprdačini od all star košarke sakupio je neke brojke na kraju sezone ali on tri godine u NBA nije pokazao ništa. Sunsi su ga se odrekli i neće produžiti ugovor sa njim, a nisam siguran da itko i hoće.

  • wwww 06.04.2019.

    Dragan Bender je najbolji hrvatski draftirani igrač i dečko ima veliki potencijal,možda je trebao ostati još barem dvije god.u europi da stasa ali u Sunsima definitivno ima nekih problema i očito je nezadovoljan i poslije ove sezone morat će dobro razmisiliti što dalje jer bi za njega bilo pogubno da mu se dogodi još jedna ovakva sezona..

Komentiraj...
Vidi sve komentare