To je to što me zanima!

Benitez: Alexa Fergusona ja baš ništa ne razumijem

Menadžer Liverpoola nije opterećen psihološkim igrama svoga suparnika, budući da, kako kaže, uopće ne razumije Alexov škotski naglasak
Vidi originalni članak

Liverpool je u četvrtfinalu Lige prvaka igrao protiv Chelseaja, a Rafa Benitez puno je vremena potrošio govoreći o - Alexu Fergusonu. 'Nogometni rat' traje otkako se Liverpool približio Unitedu u prvenstvu, često jedan na drugoga adresiraju poneku sitnu provokaciju. To bi valjda bilo ono što zovu psihološke igre...
- Ma taj tip je opsjednut sa mnom - odgovorio je Sir Alex na vijest da se Rafa bavi njime čak i u pripremu utakmice protiv Chelseaja. Legendarni Škot imao je svojevremeno sukobe i s Mourinhom i s Wengerom, na red je došao i Benitez. Ali ovoga puta postoji i jedan objektivan problem.
- Takve psihološke igre su namijenjene trenerima na koje one i utječu na bilo koji način. A na mene ne mogu utjecati kad čovjeka ni ne razumijem. Kada progovori onim škotskim naglaskom, ne razumijem ni jedne riječi - rekao je Španjolac Benitez i dodao:
- Ma uopće me ne zanima što on o meni govori. Znam samo da činjenica da uopće priča o meni pokazuje da je nervozan, što je dobro za mene i moju momčad. O meni svatko može pričati što god hoće, ja sam koncentriran samo na svaku sljedeću utakmicu, kaže Benitez.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cedo 12.04.2009.

    razumijsh ti njega samo se pravish da ne razumijesh,zato sto ti pokupi sve trofeje.

  • Mr. Spock 12.04.2009.

    ....you\'ll never walk alone.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare