To je to što me zanima!

Benitez: Lampard i Cole na kraju sezone će nas napustiti

Radije bih pričao o svojoj momčadi, ali ako vas netko provocira morate odgovoriti. Želio bih poštovati ljude, ali nekad ne mogu jer te provociraju, kaže Rafa Fergusonu
Vidi originalni članak

Novi menadžer Chelseaja Rafael Benitez priznao je da će Frank Lampard (34) i Ashley Cole (32) vjerojatno na kraju sezone napustiti Stamford Bridge.

Obojici nogometnih veterana ugovor istječe sljedeće ljeto, a s aktualnim europskim prvakom ne mogu postići dogovor oko nastavka suradnje. Štoviše, već se dulje vrijeme spominje da je Cole u kontaktu s čelnicima PSG-a, a za Lamparda postoji zanimanje iz Kine.

- Mislim da će obojica uskoro napustiti klub. Nemam sve informacije, a nije ni pošteno reći mi da ću ovdje biti samo sedam mjeseci, a istodobno očekivati od mene da utječem na ono što će se događati u klubu za dvije ili tri godine. No, u ovom trenutku, mislim da je situacija takva da će Lampard i Cole otići - kazao je Benitez.

Benitez nije ostao nijem na provokaciju menadžera Manchester Uniteda Alexa Fergusona, koji je novog trenera Chelseaja prozvao srećkovićem jer već za dva tjedna ima priliku osvojiti prvi trofej - Svjetsko klupsko prvenstvo.

- Radije bih pričao o svojoj momčadi i svojim igračima, ali ako vas netko provocira morate odgovoriti. Želio bih poštovati ljude, ali nekad ne mogu jer te provociraju. Neki treneri u sredini tablice mogu biti prijateljski raspoloženi jedni prema drugima. Ali kad igrate za trofeje, može biti samo jedan pobjednik zato branim svoj klub. Ne mogu čekati dok iznova provociraju, tako ću i ja odgovarati - odgovorio je Benitez Fergieju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Yassa 24.11.2012.

    ovaj Benitez je najveće zlo za chelssu to je kada njega uzmeš za trenera ravno bankrotu

  • sbmomak 24.11.2012.

    ovaj cole je uvijek iso za parama kao i kad je preso iz arsenala u chelsea. a lamparda kao legendu kluba bi stvarno trebali pokušat ostavit još koju godinu

  • NIKE 24.11.2012.

    ovaj me Benitez zanima čisto da vidim kako će Torres igrati jer ipakkod njega e imao status najboljeg napadača svijeta.ovako Benitez je poveća rupa od trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare