To je to što me zanima!

Benteke zabio svoj prvijenac: 'Redsi' na vrhu Premiershipa

Liverpool je s 1-0 svladao Bournemouth te se tako s maksimalnih šest bodova nakon dva kola pridružio Man. Cityju, Leicesteru te Man. Unitedu na vrhu lige...
Vidi originalni članak

Nakon minimalnog slavlja kod Stoke Cityja u prvom kolu, Liverpool je novu sezonu otvorio i na svom Anfieldu gdje je također s 1-0 svladao novog prvoligaša Bournemoutha te se tako s maksimalnih šest bodova nakon dva odigrana kola pridružio Manchester Cityju, Leicesteru te Manchester Unitedu na vrhu engleskog Premiershipa

Gostima poništen gol zbog prekršaja nad Lovrenom

Već u petoj minuti gosti su zabili na Anfieldu, no Elphich je napravio prekršaj u skoku nad hrvatskim reprezentativcem Dejanom Lovrenom pa je gol bio poništen. U 26. minuti Henderson je ubacio s lijeve strane, a iz blizine je loptu u gol pospremio Benteke za svoj prvijenac u dresu 'redsa'. 

Sporno zaleđe

Bunili su se gosti tražeći zaleđe, a o golu će se sasvim sigurno još pričati budući da je na loptu krenuo i Coutinho koji je prvotno bio u zaleđu, nakratko tijelom sugerirao da ne želi igrati, ali se onda ipak okrenuo i pokušao zabiti. Promašio je Brazilac loptu koju je nakon njega dohvatio Benteke i pogodio za 1-0. 

Proigrali su tada domaćini i do kraja prvog poluvremena prijetili preko Hendersona i Coutinha, no rezultat se nije mijenjao. 

Benteke pogodio i prečku u sudačkoj nadoknadi

Imali su gosti veliku priliku u 60. minuti kada je Ritchie pogodio stativu nakon udarca s ruba šesnaesterca te u 63. kada je O'Kane iskosa s desne strane pogodio vanjski dio mreže, a Coutinho je u 74. mogao riješiti pitanje pobjednika, no oklijevao je predugo na rubu šesnaesterca. Benteke je u sudačkoj nadoknadi pogodio i prečku udarcem s 12 metara, no rezultat se više nije mijenjao te su tako 'redsi' ostali maksimalni nakon dva kola uoči gostovanja kod Arsenala. Dejan Lovren odigrao je cijelu i to vrlo dobru utakmicu za Liverpool. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • brucewayne93 19.08.2015.

    fantastican napadac, rekao bih najbolji u ligi #ynwa

  • aaerts 18.08.2015.

    priznal mi je benteke da voli janjetinu ispod peke XD

  • 18.08.2015.

    Odlična utakmica Lovrena, samo da imaju još bolje napadače bilo bi im daleko lakše, sredina u Liverpool-u mi isto djeluje veoma slabo, time sve više posla za Lovrena, ali zasad to fantastično izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare