To je to što me zanima!

Benzema ima Bugatti Chiron od 19 milijuna kuna i 1.500 KS, istu mrcinu kao Cristiano Ronaldo...

Lamborghini Avendator, Ferrari 488 Spider, Bugatti Veyron, Rolls Royce Cullinam, Mercedes SLR McLaren, Mercedes AMG G63, Lamborghini Urus i Rolls Royce Wraith već su u garaži
Vidi originalni članak

U pet godina u Lyonu pa onda još 11 u madridskom Realu može se zaraditi i više nego dovoljno da ti hobi bude - kolekcionar najskupocjenijih mogućih zvjerki na četiri kotača.

Karim Benzema (32) svoje bogatstvo nije nikome uzeo nego potpisao što su mu nudili pa milijune pošteno zaradio: 338 utakmica, 162 gola i 17 trofeja među kojima četiri Lige prvaka s Realom.

VIDEO: REALOV OBNOVLJENI DOM

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak se pohvalio s draguljem kojeg već neko vrijeme ima u kolekciji: Bugatti Chiron vrijedan je gotovo 20 milijuna kuna, a ispod haube mu riče mrcina od 1.500 KS.

BILA JE MALOLJETNA PROSTITUTKA Ribery i Benzema su joj plaćali 'usluge', a sad šeta Cannesom

Gledao je kako se u takvom Bugattiju vozi Cristiano Ronaldo, malo sačekao da i on dođe na red (proizvedeno ih je tek 500) pa se sada ponosno slikao pored crnog 'eksponata'.

Francuski golgeter s madridskom adresom teoretski u Chironu može potegnuti i 420 na sat iako je, naravno, elektronski 'blokiran' za vožnju kolnicima, a ne pistama.

BENZEMA O SUIGRAČU 'Ja sam Formula 1, a Giroud je karting. Nećemo to miješati...'

Benzemi su u garaži već: Lamborghini Avendator, Ferrari 488 Spider, Bugatti Veyron, Rolls Royce Cullinan, Mercedes SLR McLaren, Mercedes AMG G63, Lamborghini Urus i Rolls Royce Wraith.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ćiribu_ćiriba 10.06.2020.

    Ljubomorkoooooo

  • ćiribu_ćiriba 10.06.2020.

    A neki su sretni kada si zarade za novog opela, ili golfa.Eto, šta ti je život.

  • Desperadooo 10.06.2020.

    Jos samo da zna igrat nogomet bijo bi prava faca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare