To je to što me zanima!

Benzema pobrisao suigrače iz Francuske. Preživjeli samo neki

U Katar nije putovao zbog ozljede, no oporavio se do finala i svakako bi imao što ponuditi 'tricolorima'. No, Francuska mu je okrenula leđa pa je i on isto odlučio učiniti njoj
Vidi originalni članak

Napadač Real Madrida i najnoviji osvajač Zlatne lopte Karim Benzema po drugi put se oprostio od francuske nogometne reprezentacije nakon što su ga u istoj odlučili isključiti iz finala Svjetskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Benzema u Katar nije putovao zbog ozljede, no oporavio se do finala i svakako bi imao što ponuditi 'tricolorima'. No, Francuska mu je okrenula leđa pa je i on isto odlučio učiniti njoj.

POGLEDAJTE KAKO JE DOČEKAN MILJENIK ŽENA

- Kada zabijam i sve je dobro onda sam Francuz, kada ne ide kako treba onda sam imigrant - rekao je Benzema nedavno.

Nakon 97 utakmica i 37 golova Karim Benzema završio je priču s nacionalnom vrstom. Točno na 35. rođendan. A onda je krenuo u odmazdu.

Marca javlja da je s Instagrama otpratio gotovo sve donedavno suigrače iz reprezentacije. Uključujući i klupskog kolegu Aureliena Tchouamenija, kojeg je kasnije ponovno zapratio.

Benzeminu srdžbu izbjegli su jedino Kylian MbappeEduardo CamavingaMarcus Thuram Raphael Varane. Svi ostali, od njih 26 ukupno, više nisu na njegovoj "friend" listi.

Marca dodaje da neki njegovi pratitelji misle da mu je profil hakiran, ali da se također ne može isključiti da je to učinio on sam. Jer su neki njegovi bivši suigrači rekli kako se u njegovoj prisutnosti ne osjećaju ugodno.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AnarhosindikaIist 22.12.2022.

    Kakva je to riječ, "zapratio"?

  • Hrvoje Dimitrijević 22.12.2022.

    S njim su se sramotili po Ligi nacija, Giroud na SP pokazao tko je tata, drugo uzastopno finale

Komentiraj...
Vidi sve komentare