To je to što me zanima!

Benzema ucjenjivao suigrača snimkom seksa, mora na sud

Događaj datira iz 2015. kada je Benzema zajedno s nekolicinom prijatelja ucjenjivao Mathieua Valbuenu snimkom seksa. Sve je priznao, a očekivao je kako će sve proći bez suđenja
Vidi originalni članak

Karim Benzema (33) ipak neće izbjeći suđenje za ucjenjivanje suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene. Benzema je dobio poziv za ročište, a njegov odvjetnik misli da je suđenje Benzemi "čisti apsurd".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odluka da se Benzemi sudi je apsurdna i surova. Nemam mu što zamjeriti ovdje - rekao je Benzemin odvjetnik Sylvain Cormier.

Podsjetimo, Benzema je zajedno s nekolicinom prijatelja ucjenjivao tadašnjeg suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuenu snimkom seksa, a da sve ostane u tajnosti navodno su zahtijevali između 50 i 100 tisuća eura.

Prvo je sve poricao te je čak i tvrdio da je samo htio pomoć suigraču.

- Sve je ovo veliki nesporazum, samo sam želio obavijestiti Valbuenu što se dogodilo i pomoći mu budući da sam i sam imao sličnih problema. Mathieu je moj suigrač iz reprezentacije, moj prijatelj i želio sam razgovarati s njim o tome i vidjeti što misli - rekao je u jednom intervjuu Francuz alžirskog podrijetla.

MORA NA SUD Slučaj Benzema: Ucjenjivao je prijatelja pa se pokušao izvući

Nakon incidenta je uhićen, a ubrzo poslije priznanja je i pušten na slobodu. Francuski zakoni predviđaju maksimalnu kaznu od pet godina za čin iznude novca.

Nakon što je cijela priča završila medijima, izbornik Didier Deschamps obojicu je izbacio iz reprezentacije 'tricolora'.

SRAMOTA Valbuena: Karim misli da sam idiot, osjećam se kao budala

VIDEO: FRANCUSKI KLAN Kaos u Realu: Meni dodaj loptu, a ne njemu, on igra protiv nas!

Ipak, Benzemi ovo neće biti prvo iskustvo sa optuženičke klupe. Naime, zajedno s Franckom Riberyjem se našao u središtu skandala povezanog s maloljetničkom prostitucijom.

Tadašnji francuski reprezentativci su tijekom "izleta" u Alžir koristili usluge maloljetne Zahije Dehar (16), a zatvorsku kaznu su izbjegli zato što je prostitutka posvjedočila kako oni nisu znali za njezine godine. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jigsawww 08.01.2021.

    zarađuješ tolike novce i ideš ucjenjivati suigrača za par tisuća eura?! šta je s glavom?!

  • 07.01.2021.

    Francuski kl..ar Karim

Komentiraj...
Vidi sve komentare