Sport

Komentari 0

Valbuena: Karim misli da sam idiot, osjećam se kao budala

Valbuena: Karim misli da sam idiot, osjećam se kao budala

Malo je kazati da sam razočaran. To je za mene dokaz nepoštivanja. Ja poštujem sve, no sada se osjećam kao budala, rekao je Valbuena u prvom istupu u javnosti

Karim Benzema nikad nije bio agresivan u razgovorima sa mnom. Nikada nije direktno spominjao novac, no kada inzistirate da se nađem s nekim, uh... On mora prestati ljude smatrati idiotima, rekao je Mathieu Valbuena u prvom intervjuu nakon šokantnog slučaja ucjene u kojem je sudjelovao i njegov suigrač Karim Benzema.

Otkrio je Valbuena Le Mondeu da Benzema nije izravno pričao o novcu, no jasno mu je dao do znanja kako mora platiti ako ne želi da snimka seksa izađe u javnost. Prepričao je veznjak Lyona i kako je tekao razgovor s Benzemom, otkrio da ga je Realov napadač zvao s tuđeg mobitela te da se Karim uplašio dok je sve završilo na policiji.

- Malo je kazati da sam razočaran. To je za mene dokaz nepoštivanja. Ja poštujem sve, no sada se osjećam kao budala. Puno me ljudi pokušalo poniziti, no ja ću se uvijek izdignuti iznad toga.

U transkriptu razgovora Benzema u jednom trenutku svom prijatelju koji je prijetio objavom videa priča kako će se netko 'popi*ati po Valbueni'.

- Da, istina. Ma, znate što, ja to ne bih napravio ni najgorem neprijatelju. Teže mi je palo što je u svemu tome sudjelovao Benzema, moj prijatelj, kolega iz reprezentacije, nego sama ucjena. Nisam ni sanjao da je Benzema u sve upleten kada sam prvi put dolazio na policiju. Oni su mi rekli da ni ne trebaju moje svjedočenje, da imaju sve što im je potrebno i jake dokaze - kaže Valbuena te za kraj dodaje:

- Jako sam razočaran, jako. Moje prijateljstvo s Karimom nije tako iskreno kao što sam mislio.

Najčitaniji članci