To je to što me zanima!

Beqiraj odlazi: Zadrov Antonio Mršić na ljeto stiže u Dinamo?

Napadač Zadra je prošle sezone zabio golčinu Dinamu na Maksimiru i tad se jako svidio izvršnom predsjedniku Mamiću. Za Antonija Mršića (25) se zanima i Hajduk
Vidi originalni članak

Dinamo bi se vrlo rado  riješio Fatosa Beqiraja, a na njegovo mjesto planira dovesti Antonija Mršića (25), napadača Zadra.

Na prošlogodišnjoj utakmici Dinama i Zadra u Maksimiru Antonio je zabio eurogol volejem s 30 metara u rašlje. Na tom golu, ustavši, zapljeskao mu je i Dinamov gazda Zdravko Mamić te ga podcrtao u svojoj “bilježnici”. 

Za Antonija, sina legendarnog hrvatskog trenera Stanka, zanimao se i Hajduk. Splićani su računali na emotivni dio, budući da je Antonio više sklon bijeloj boji, no njegov put vodi, kako se čini, prema Zagrebu.

Izvršni predsjednik Zdravko Mamić navodno je već sve dogovorio sa Antonijevim zastupnikom Renom Sinovčićem i u Dinamo bi ovaj napadač trebao stići na ljeto. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mladen hrastinski 01.03.2013.

    treba dovesti golmana ne dakonkurira kelavi nek da ga otsrani odmah iz gola a kelavu poslati u mladost iz zaboka ako ga i oni oceju jer za njega dinamo nemoze dobiti ni pisljivoga boba jer on je na golu sramota

  • WOMANIZER 28.02.2013.

    ajde beqiraj, idi!

  • šokre1981 28.02.2013.

    đaba kupovanje napadača po Hrvatskoj i BiH.jer kad dođu u ligu prvaka ne mogu dat gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare