To je to što me zanima!

Bećo: Užas, ne znam što reći; Ivo Pinto: Šteta, vrlo tužna noć

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kad nitko nije vjerovao, mi smo zabili tri gola. Uh, osam minuta nas je dijelilo do Lige prvaka. Šteta, tužna noć, rekao je Portugalac Ivo Pinto nakon ispadanja
Vidi originalni članak

Užas! Ne znam što da kažem, tužan sam, plače mi se, pognute glave izlazio je s travnjaka Fatos Beqiraj.

Dvadeset minuta prije kraja utakmice zabio je za 3-1.

- Već sam nas vidio u Ligi prvaka. Potom sam pogledao na semafor i vidio da ima još dvadeset minuta. No kako smo igrali, vjerovao sam da nam ne mogu ništa. Baš ništa - kroz suze je govorio Beqiraj.

Tješili su igrači jedan drugog, no nekako najtužniji izgledao je Ivo Pinto. Simpatični i uvijek nasmijani Portugalac bio je sinoć blijed kao snijeg.

- Najteži poraz u karijeri! U ovom kratkom vremenu zaljubio sam se u klub, grad.. Ma, teško mi je, ne znam što da kažem. Kad sam čuo kako naši navijači skaču vičući ‘Dinamo’, rekao sam: ‘Ovo ne možemo izgubiti’ - rekao je Pinto i dodao:

- Kad nitko nije vjerovao, mi smo zabili tri gola. Uh, osam minuta nas je dijelilo do Lige prvaka. Šteta, tužna noć.

Bila je to zaista tužna večer, puna suza. Dugo Dinamovi igrači nisu tako plakali kao sinoć u Beču... 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Vladek78 29.08.2013.

    realno možda im je i bolje u EL s onakvom igrom kao protiv austrije mogli bi nešto i pokazati a ne da dospiju u skupinu sa borussijom,napolijem i srsenalom pa da budu kanta za napucavanje

  • antonio1_1 28.08.2013.

    svaka cast Dinamu na igri !!! a nasi treneri konacno moraju shvatiti da sa "bunkerom" gube u 90% slucajeva, triba imati muda i nastaviti igrati !!!

  • Nerd86 28.08.2013.

    "Kad sam čuo kako naši navijači skaču vičući ‘Dinamo’, rekao sam: ‘Ovo ne možemo izgubiti" Eto razlike između 20 000 zviždača iz Maksimira, i 500-tinjak boysa iz Beča :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare