To je to što me zanima!

Berbatov otkrio drugu stranu Ronalda: Svaki trening s njim je kao rat! Nije pio čak ni na Božić

Legendarni bugarski napadač Dimitar Berbatov prisjetio se vremena kada je svlačionicu dijelio s Cristianom Ronaldom, a Portugalca je označio kao "klinca koji povećava natjecateljsku atmosferu u momčad"
Vidi originalni članak

Ponajbolji bugarski nogometaš u povijesti, a sad umirovljeni Dimitar Berbatov (39) dijelio je svlačionicu tijekom jedne sezone s Cristianom Ronaldom (35) prije nego što je portugalska zvijezda u tad rekordnom transferu napustila Old Trafford i pridružila se Real Madridu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

JELA STRIJELA Jeličić bocnuo Ronalda: Pa to ni njegova Georgina ne bi svirala

U dresu Manchester Uniteda zajedno su osvojili Premiership, Liga kup, Community Shield (engleski superkup) i Fifino svjetsko klupsko prvenstvo, a u intervjuu za Marcu prisjetio se kakav je utisak kod njega ostavio Ronaldo tijekom tog razdoblja. 

- Bio sam sretan te sezone. Trening s njim bio je poput rata jer nije razmišljao ni o čemu drugom osim o pobjedi u svemu, uključujući male igre koje smo organizirali. Ali to nije bilo loše, naprotiv. Cristiano bio je dobro dijete koje je povećalo natjecateljsku atmosferu momčadi. 

Nikad ga nije vidio da pije alkohol.

- Bio je zabavan i privržen. Na božićnim zabavama koje smo organizirali zabavljao se, ali vrlo profesionalno. Nikad ga nisam vidio da pije,  čak i tih dana. Izuzetno se brinuo o sebi. Kad ste došli na trening, on je već bio u teretani. Kasnije bi ostao šutirati po golu. Završio bi, otišao plivati i onda bi se vratio u teretanu. Bio je odlučan da bude najbolji.

- Kad se Cristiano povuče, naravno, stići će i druge zvijezde, ali dok on i Messi ne 'objese kopačke o klin', nećemo shvatiti veličinu ove dvojice sportaša koje sada viđamo svaki dan na terenu - zaključio je priču o Portugalcu 

Bugarin se dotakao i situacije s nezadovoljnim Paulom Pogbom u Manchester Unitedu. Naime, francuski reprezentativac već neko vrijeme nije zadovoljan statusom u klubu i želi promijeniti sredinu.

- Pogbi želim najbolje i želim da se vrati u najboljoj verziji jer je dobar dečko. Rješenje odlazak u Real Madrid? Možda bi udruživanje sa Zidaneom mogao biti dobar način za 'novi početak'. Siguran sam da bi to za Pogbu bilo veličanstveno, jer je Zizou igrao na istoj poziciji i bio je najbolji na toj poziciji. Mogli bi i stvoriti posebnu vezu  - rekao je Berbatov pa se obrušio na Pogbinog menadžera koji je kritizirao klub uoči važne utakmice s Leipzigom koju su 'crveni vragovi' naposljetku i izgubili i 'prošli dalje' u Europsku ligu:

SUPER-AGENT POTVRDIO Raiola: Paul Pogba nesretan je u Unitedu, vrijeme za promjenu

- Tako se nešto nikad ne bi dogodilo za moje vrijeme u Unitedu. S Fergusonom se nitko ne bi usudio svađati i govoriti protiv momčadi ili trenera, nitko se nije usudio na ovaj način nepoštovati klub i menadžera - zaključio je Berbatov.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 11.12.2020.

    Dmitar berbatov igrac koji zabije 2 gola a pretrci kilometaripo

  • Anton Onlyarmy 11.12.2020.

    Zato si ti Berbatove pijo ko protočni bojler

  • AnarhosindikaIist 11.12.2020.

    Ustvari, kad pogledaš, istina je ovo što kaže Bugarin kako CR podiže natjecateljsku atmosferu, a odmah mi pada napamet njegova uloga uz aut liniju u finalu EP. Tada je neumorno trčkarao uz liniju i vikao, bodrio, motivirao... Messi je u tome, nekako... suprotnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare