Sport

Komentari 30

Raiola: Paul Pogba nesretan je u Unitedu, vrijeme za promjenu

Raiola: Paul Pogba nesretan je u Unitedu, vrijeme za promjenu

Francuski nogometaš i igrač Manchester Uniteda, Paul Pogba (27) je prema riječima njegovom agenta Raiole nesretan te nema namjeru produljiti ugovor nakon isteka na ljeto 2022. godine

Poznati super-agent Mino Raiola (53) koji brine o karijerama nogometaša tvrdi da je Pogbino vrijeme u Manchester Unitedu završeno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pogbina čestitka za rođendan suigraču

- Pogba ima ugovor koji istječe za godinu i pol, ali vjerujem da će obje strane pronaći najbolje rješenje - prodaju. United je svjestan rizika da ga izgubi u slobodnom transferu s obzirom na to da nema namjeru produžiti ugovor - rekao je Raiola za Tuttosport.

Izuzev Pogbe, Raiola predstavlja niz poznatih igrača, uključujući Zlatana Ibrahimovića, Henrika Mkhitaryana, Marca Verrattija, Gianluigija Donnarummu, Matthijsa de Ligta i Erlinga Halanda.

- Juventus bi mogao biti Pogbin idući klub. Zašto ne? Odnosi s njima su odlični, ali s obzirom na Covid puno ga klubova ne može dovesti. Naravno, vrijeme je za odlazak iz Uniteda - kaže Raiola.

Nagrađen je nagradom Golden Boy u kategoriji ''Najbolji agent'' koju će mu Tuttosport uručiti u ponedjeljak 14. prosinca.

Francuski nogometaš Paul Pogba (27) imao je težak period u Manchester Unitedu, te se zajedno s Raiolom odlučio za novi transfer.

Ugovor s Unitedom potpisan je na dvije sezone što mu sada otežava odlazak, ali Raiola je za Tuttosport rekao da je Pogba nesretan te je pitanje vremena kada će Pogba potpisati novi ugovor za neki drugi klub.

- Treba gledati naprijed i ne gubiti vrijeme tražeći krivce. Paul je u Unitedu nesretan, nije više efikasan i ne pruža ono što se od njega očekuje. Mora promijeniti okruženje, mora promijeniti momčad - rekao je Raiola i dodao:

- Klub s Old Trafforda jako dobro zna da postoji rizik da izgube Pogbu u slobodnom transferu jer igraču nije namjera produžiti ugovor nakon što on istekne na ljeto 2022. U svakom slučaju, svalite krivnju na mene ako Paul ode sljedećeg ljeta.

Najčitaniji članci