Obavijesti

Sport

Komentari 36

Berbatov otkrio drugu stranu Ronalda: Svaki trening s njim je kao rat! Nije pio čak ni na Božić

Berbatov otkrio drugu stranu Ronalda: Svaki trening s njim je kao rat! Nije pio čak ni na Božić

Legendarni bugarski napadač Dimitar Berbatov prisjetio se vremena kada je svlačionicu dijelio s Cristianom Ronaldom, a Portugalca je označio kao "klinca koji povećava natjecateljsku atmosferu u momčad"

VIDEO

Ponajbolji bugarski nogometaš u povijesti, a sad umirovljeni Dimitar Berbatov (39) dijelio je svlačionicu tijekom jedne sezone s Cristianom Ronaldom (35) prije nego što je portugalska zvijezda u tad rekordnom transferu napustila Old Trafford i pridružila se Real Madridu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo u Splitu 01:36
Jeličić bocnuo Ronalda: Pa to ni njegova Georgina ne bi svirala
Jeličić bocnuo Ronalda: Pa to ni njegova Georgina ne bi svirala

U dresu Manchester Uniteda zajedno su osvojili Premiership, Liga kup, Community Shield (engleski superkup) i Fifino svjetsko klupsko prvenstvo, a u intervjuu za Marcu prisjetio se kakav je utisak kod njega ostavio Ronaldo tijekom tog razdoblja. 

- Bio sam sretan te sezone. Trening s njim bio je poput rata jer nije razmišljao ni o čemu drugom osim o pobjedi u svemu, uključujući male igre koje smo organizirali. Ali to nije bilo loše, naprotiv. Cristiano bio je dobro dijete koje je povećalo natjecateljsku atmosferu momčadi. 

Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Middlesbrough - Old Trafford

Nikad ga nije vidio da pije alkohol.

- Bio je zabavan i privržen. Na božićnim zabavama koje smo organizirali zabavljao se, ali vrlo profesionalno. Nikad ga nisam vidio da pije,  čak i tih dana. Izuzetno se brinuo o sebi. Kad ste došli na trening, on je već bio u teretani. Kasnije bi ostao šutirati po golu. Završio bi, otišao plivati i onda bi se vratio u teretanu. Bio je odlučan da bude najbolji.

- Kad se Cristiano povuče, naravno, stići će i druge zvijezde, ali dok on i Messi ne 'objese kopačke o klin', nećemo shvatiti veličinu ove dvojice sportaša koje sada viđamo svaki dan na terenu - zaključio je priču o Portugalcu 

Soccer - Barclays Premier League - Newcastle United v Manchester United - St James

Bugarin se dotakao i situacije s nezadovoljnim Paulom Pogbom u Manchester Unitedu. Naime, francuski reprezentativac već neko vrijeme nije zadovoljan statusom u klubu i želi promijeniti sredinu.

- Pogbi želim najbolje i želim da se vrati u najboljoj verziji jer je dobar dečko. Rješenje odlazak u Real Madrid? Možda bi udruživanje sa Zidaneom mogao biti dobar način za 'novi početak'. Siguran sam da bi to za Pogbu bilo veličanstveno, jer je Zizou igrao na istoj poziciji i bio je najbolji na toj poziciji. Mogli bi i stvoriti posebnu vezu  - rekao je Berbatov pa se obrušio na Pogbinog menadžera koji je kritizirao klub uoči važne utakmice s Leipzigom koju su 'crveni vragovi' naposljetku i izgubili i 'prošli dalje' u Europsku ligu:

Raiola: Paul Pogba nesretan je u Unitedu, vrijeme za promjenu
Raiola: Paul Pogba nesretan je u Unitedu, vrijeme za promjenu

- Tako se nešto nikad ne bi dogodilo za moje vrijeme u Unitedu. S Fergusonom se nitko ne bi usudio svađati i govoriti protiv momčadi ili trenera, nitko se nije usudio na ovaj način nepoštovati klub i menadžera - zaključio je Berbatov.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića