To je to što me zanima!

Bernie Ecclestone će u zatvor: Prijeti mu 10 godina zbog mita

Jedan od najmoćnijih ljudi Formule 1 Bernie Ecclestone je bankaru Gerhardu Gribkowskom platio 45 milijuna eura mita za prodaju prava Formule 1 tvrtki CVC
Vidi originalni članak

Bernie Ecclestone me podmitio. Platio mi je 45 milijuna eura da 2006. britanskom investicijskom fondu CVC-u pogodujem pri prodaji 48 posto dionica Formule 1, rekao je bivši bankar Gerhard Gribkowsky.

Bernie ne poriče da je dotičnom bankaru, uhićenom još u siječnju 2011., isplatio spomenuti novac, no Ecclestone to ne naziva mitom.

- Gribkowski mi je prijetio da će mi na vrata poslati britansku poreznu službu. Istraga i sudski troškovi koštali bi me više od dvije milijarde eura i onda mi je bilo lakše platiti 45 milijuna eura da se ‘brod ne ljulja’ - rekao je Ecclestone, kojemu zbog mita prijeti 10 godina zatvora.

- Gribkowsy je u zatvoru već godinu i pol i nema toga što neće reći da bi sebi spasio guzicu - kaže Bernie.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • libeluli 24.06.2012.

    Ma kakav zatvor, njegova draga pola stoljeća mladja od njega je odvjetnica, pa će sve za ljubav svoga dragana učiniti da on ostane na slobodi... možda čučne ispred zastora glavnog suca i pofafa mu...št bi ona bez BIG BERNIA.... a sigurno želi i djecu s njim

  • ecolozzi 24.06.2012.

    Haaa, haaa oj zemljo progledaj što si tako slijepa.

  • mimi mala 24.06.2012.

    Malo morgen..10g zatvora. Kako je platio ovih 45 milja platit ce jos toliko...bankar je izasao sa ovim u javnost samo da mu se smanji kazna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare