To je to što me zanima!

Beusan: Penal ne bih dosudio, ali nitko ne može decidirano tvrditi da kontakt nije postojao

Jedini sporan detalj u susretu Hajduka i Istre je duel Perkovića i Ljubičića, koji je sudac Zdenko Lovrić procijenio kao prekršaj i kazneni udaraca, a istu je odluku donio i nakon pregleda snimke...
Vidi originalni članak

Opći dojam je da utakmica nije bila posebno lijepa, koliko je bila uzbudljiva i borbena. Istra je bila bolja u prvom dijelu u kojem je Hajduk bio dobar samo na mahove, a u drugom dijelu se Istra s igračem manje nije mogla oduprijeti razigranom Hajduku. Utakmica je bila izazovna za suđenje, pogotovo u prvom poluvremenu kad su se i dogodili svi ključni događaji, a obilovala je i prekršajima, čak 26 ih je dosuđeno, 12 + 14 a bilo je i dosta opomena.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • pipolino 15.05.2022.

    Još jednom se javlja hajdukov košarkaški zaštitnik.Ono što svi vide, on ne vidi i obratno.Da se ovako sudilo u korist Dinama, suca bi razapeli.Vidjeti čemo što će reći Bruno Marić, ako ima hrabrosti.Nastavak ovakvog suđenja očekujem danas u Šibeniku.

  • 15.05.2022.

    Pa nitko ga ni nebi hahahaha tuga s juga bez penala siromahi blitvarski

  • ro kaj 15.05.2022.

    Haha, niti sa povećalom se ne može utvrditi da li je bio kontakt.10 minuta je pregledavao snimku kako bi na sve moguće načine našao dodir kojega nije bilo. Da je i bio kontakt i da se ovakve stvari sude na svakoj utakmici bi bilo 5-6 penala. I onda se javlja Jakokmečavac i proziva hns i delegiranje sudaca a šuti na očite krađe u korist Hajduka, obraz kao đon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare