To je to što me zanima!

Bezjak se oprostio od Rijeke: 'Jako sam sretan zbog svega'

Ovo su sjajni dečki.  Navijači su zaslužili sve trofeje ove sezone, posebno naslov prvaka i nadam se da su uživali. Hvala im još jednom na svemu, poručio je Bezjak
Vidi originalni članak

Roman Bezjak od danas više nije igrač Rijeke, istekla mu je posudba i vratio se u Darmstadt, koji ga je kupio u kolovozu prošle godine, pa u veljači vratio na Rujevicu.

Slovenac odlazi nakon dvostruke krune i 30 golova u 67 nastupa za Rijeku.

- Hvala svima u klubu, od Uprave, trenera Matjaža Keka i stručnog stožera, ma svih ljudi koji rade u klubu. Imao sam tu sreću da sam se vratio u Rijeku u pravom trenutku i jako sam sretan što sam bio dio velikih uspjeha - rekao je Bezjak pa dodao:

- Nisam puno zakasnio, jedno desetak utakmice sam propustio, ali na kraju sam se vratio u pravom trenutku. Kada sam došao rekao sam da sam stigao jer nešto nismo završili. Konačno nam je uspjelo, imali smo sjajnu atmosferu u svlačionici. Ovo su sjajni dečki.  Navijači su zaslužili sve trofeje ove sezone, posebno naslov prvaka i nadam se da su uživali. Hvala im još jednom na svemu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Samarsa 13.06.2017.

    Eto ga nazad za 6 mj

  • jmdelpotro 12.06.2017.

    S konja na magarca. Prvak HNLa u drugu Njemačku. Al lige su zapravo podjednake kvalitete.

  • Kringe 12.06.2017.

    Bolje da je ostao u Rijeci . U Darmstadtu se nije mogao izborit posteno za prvih 11 , klub koji je vec na zimu ispao prakticki iz lige . Sta nije bolje sad sa Rijekom probat igrat Europu . Jer ocito da nece uspjet nesto previse u inozemstvu , a Rijeka mu pase kao vecini napadaca koji su bili u tom klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare