To je to što me zanima!

Bielecki: Josip Valčić nije kriv, bio je nesretan slučaj

Nije to bila njegova krivica, bila je to nesreća. U sportu uvijek postoji rizik, rekao je Karol Bielecki koji je nakon sudara s Valčićem ostao bez oka
Vidi originalni članak

Lijevi vanjski rukometaš njemačkog Rhein-Neckar Löwena i poljske reprezentacije, Karol Bielecki (28), ne krivi hrvatskog reprezentativca Josipa Valčića za gubitak vida na lijevom oku.
Podsjećamo, pogubne je posljenice na vid sjajnog poljskog rukometaša ostavio nehotični udarac Josipa Valčića ravno u njegovo oko tijekom prijateljske utakmice igrane 11. lipnja u poljskom Kielceu.
- Nije to bila njegova krivica, bila je to nesreća. U sportu uvijek postoji rizik - rekao je Bielecki, koji danas nije u kontaktu s Valčićem.
Usprkos dvjema operacijama Bieleckom nije vraćen vid, a iako je prvotno razmišljao o prekidu aktivne igračke karijere, sada je odustao od takve ideje.
Odigrao je po svom povratku na parkete dvije utakmice, protiv regionalnoga njemačkog ligaša HN-Horkheima prošlog četvrtka zabio je jedan gol, a protiv reprezentacije svijeta u ponedjeljak, humanitarnom dvoboju posvećenom preminulom Olegu Velikom, tri je puta zabio Svijetu.
- Ne osjećam strah i žaljenje i svakim sam treningom sve bolji - dodao je Bielecki.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • chelsea_fan 27.07.2010.

    hahahha

  • user_45953 27.07.2010.

    Još mu samo peraje fale!!!

  • mrki100 27.07.2010.

    Koji ste vas dvojca jadnici šta se smijete tuđoj nesreći.....vratit će vam se to kad tad u životu,vjerujem da niste ni vas dvojca savršeni.....a vjerojatno ste neki klinci....od 15,16...godina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare