To je to što me zanima!

Big Sam će danas dobiti otkaz, za klupu se spominje čak i Bilić

Kladionice na Otoku već su požurile i u ponudu guraju brojna imena za nasljednika Sama Allardycea. Kao najizgledniji kandidat za novog izbornika spominje se Alan Pardew
Vidi originalni članak

Naivni Sam Allardyce nasjeo je na 'foru' Telegraphova novinara koji je glumio da je bogati biznismen iz Dalekog istoka te mu za 400.000 funti ponudio informacije kako zaobići pravila FA-a prilikom transfera igrača u Premiership. Naravno, novinar je sve to snimao skrivenom kamerom, a Big Sam našao se sada u velikim problemima.

Ili, možda bi najbolje bilo reći, kako Allardyce više nema nikakvih problema jer ako je vjerovati engleskim medijima čelnici saveza već su mu presudili i javnost će tijekom utorka saznati kako Big Sam više nije engleski izbornik. Dobije li Allardyce doista danas otkaz značit će to da je na klupi 'tri lava' izdržao samo 67 dana.

Kladionice na Otoku već su požurile i u ponudu guraju brojna imena njegova nasljednika. Kao najizgledniji kandidat za novog izbornika spominje se Alan Pardew koji bi na klupi trebao sjediti već 8. listopada protiv Malte. Iza njega su Steve Bruce i Eddie Howe, a slijede Klinsmann, Hoddle, Southgate... U nizu imena tu je i Slaven Bilić iako mu u drugoj sezoni na klupi West Hama nikako ne ide. Prema nekim kladionicama bivši hrvatski izbornik je osmi favorit za klupu Engleske, dok ga druge ne svrstavaju niti među 20 kandidata koji bi mogli naslijediti Allardycea.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jmdelpotro 27.09.2016.

    Da se razumjemo. Englezi i opcenito Velika Britanija najveca 'wannabe' najbolja u svim sportovima nacija. Svugdje bi htjeli biti u vrhu, ni u nogometu više ne mogu,a o ostalim timskim sportovima ne treba trošit riječi. Jedino imaju Murraya koji je Škot na sve dane, a kad osvoji GS ili OI onda je 'Velikobritanac'. I onog dopingiranog biciklista zaboravio sam prezime. Ime mu je Bradley.

  • nikopolidis_71 27.09.2016.

    Ko god da bude Englezi nece napravit nista na velikim natjecanjima jos 50 godina jer su netalentirana nacija i jedini razlog zasto im je liga jaka je zbog stranih igraca i trenera. Da im nema stranaca bili bi u rangu Skotske lige

  • Joker123 27.09.2016.

    Vjv pardew ali ko ce ga znat

Komentiraj...
Vidi sve komentare