To je to što me zanima!

Bijeli ostaju bez važne karike, klub napušta Luigi Febbrari

Ugovor iskusnom talijanskom stručnjaku traje do kraja veljače i on neće potpisati novi. Bio mu je ovo drugi dolazak u Hajduk, prvi put na Poljud je stigao 2009. u stožeru Edyja Reje
Vidi originalni članak

Luigi Febbrari neće produljiti ugovor s Hajdukom. Aktualni mu istječe zadnjim danom veljače i talijanski stručnjak za fizičku pripremu igrača splitski klub napušta 28. veljače.

Iskusni trener iz Italije je stigao u Hajduk nakon smjene Joana Carrilla i posljednjih mjeseci napravio velik posao na Poljudu. U studenom prošle godine Hajduk je predstavio Febbrarija kao koordinatorom svih kondicijskih trenera na Poljudu, a ugovor je potpisao samo do kraja veljače. 

Glavni zadatak bio je podići tjelesnu spremu igrača Hajduka koji su do njegova dolaska uglavnom osjetno padali u završnicama utakmica. No Talijan je i to uspio posložioti kako treba i Hajduk sada izgleda sjajno pripremljen.

Bio je ovo drugi dolazak Febbrarija na Poljud. Prvi put 66-godišnji Talijan bio je u Hajduku od ljeta 2009. do zime 2010. godine u stožeru sunarodnjaka Edoarda Reje. Između ostalih radio je i u Atalanti, Romi, Napoliju, Laziju...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MateBan 25.02.2018.

    Sjajno pripremljeni a osim Ohaddze nijedan nije sposoban pretrćati igraća ili su debili ili nemaju kondicije

  • Fahri Musliu Junior 23.02.2018.

    Ma neka ide. Vidi se njegov rad po tome što Hajduk uvijek pada fizički od 60-e minute. Meni odmah sumnjivo kada španjolac ili talijan dođe u neki naš klub. Pa tamo drugoligaši plačaju bolje nego naši klubovi i da nešto valja Hrvatska je zadnja zemlja u kojoj bi kvalitetni talijan ili španjolac trebao doći!

  • Joker123 23.02.2018.

    Steta

Komentiraj...
Vidi sve komentare