To je to što me zanima!

Bijesni hajdukovci su razbili vrata nakon poraza od Gorice

No, kako doznajemo, nije riječ o velikoj materijalnoj šteti i klub Gorica nije poduzeo nikakve radnje protiv toga. Još se ne zna tko je udario šakom po vratima...
Vidi originalni članak

Gorica je razbila Hajduk 3-0, a oni su razbili vrata!  Poraz nije baš najbolje sjeo igračima splitske momčadi. Svi su redom prolazili pored novinara, nitko nije htio dati izjavu.

A onda je zastao kapetan,  najmlađi, a primjer drugima. Domagoj Bradarić priznao je kako je njegova momčad bila jako loša.

- Nismo bili pravi, jednostavno, bio je to loš dan koji treba što prije zaboraviti. Još uvijek sve ključeve Europe držimo u svojim nogama.

Dok je on pričao, njegovi suigrači su iskalili svoj bijes na vratima od svlačionice.

DEBAKL BEZ DRAME Nitko u Gorici ne gubi kao 'bili' no Hajduk je najbliži Europi...

No, kako doznajemo, nije riječ o velikoj materijalnoj šteti i klub Gorica nije poduzeo nikakve radnje protiv toga. Još se ne zna tko je udario šakom po vratima.

Goričani su fantastičnom partijom došli Hajduku samo na bod zaostatka i ostali u igri za Europu. Iako su izgubili, nije ovo nikakav poseban debakl za Hajduk jer imaju najlakši raspored do kraja i plasman u Europu je u njihovim rukama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 182

  • 1911hajdu 28.04.2019.

    ZORAN MAMIC TOMY LIGA PRVAKA .Vrlo jednostavno

  • tuti fruti 11 28.04.2019.

    Treba bandica pozvat da procijeni stetu mozda cijena ispadne ko wc po kvadratu.NAJVECI lopovluk radovi koji nisu po kvadratu.

  • ivica48 28.04.2019.

    Popravit i poslat račun Ajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare