To je to što me zanima!

Bijesni navijači Intera zazivali jedno ime: Mourinho, vrati se...

NOVA BLAMAŽA Nakon poraza od Bologne 3-0 navijači Intera vrijeđali su igrače, predsjednik Moratti nervozno je šetao, trener Ranieri se svima ispričavao za debakl
Vidi originalni članak

Jo-se Mou-ri-nhoo, odzvanjalo je stadionom dok se Bologna na Giuseppe Meazzi poigravala s Interom. Na semaforu je stajalo Inter - Bologna 0-3. Ispod semafora, navijači su pjesmom zagovarali Mourinhov povratak.

- U minuti su nam zabili dva gola. Igrali smo kao da na leđima svaki igrač nosi deset kilograma - prve su Ranierijeve riječi nakon novog poraza.

Pokušali smo zabiti na tisuću načina, no niti jedan nije bio pravi, Diego Forlan je u krizi

Predsjednik Massimo Moratti od muke nije mogao gledati cijeli susret. Ustajao je sa stolice te, nervozno šetajući po loži, gledao kako se stadion prazni. Mnogi nisu mogli odgledati ni prvo poluvrijeme. 

- Ispričavam se svima, predsjedniku, upravi, navijačima - rekao je Claudio Ranieri, čija je momčad od posljednjih šest utakmica izgubila pet. 

Takav Inter ni Moratti nije mogao gledati. Deset minuta prije kraja utakmice ustao je i napustio stadion. Potez kakav ne pamte u Interu. I u teškim vremenima bez naslova, slabim igrama, uvredama navijača, gazda je uvijek sjedio do kraja utakmice.

- Situacija je kritična, ali moramo svi zajedno pronaći izlaz iz krize. Ostavka? Ne razmišljam o odlasku - kaže Ranieri.

Serija od osam uzastopnih pobjeda, kojom se Inter primaknuo vrhu, daleka je prošlost. U samo tri mjeseca prošli su put od kandidata za naslov do “bedaka”. Za vodećim Milanom, koji ima utakmicu manje, zaostaju 11 bodova. Navijači to smatraju nedostižnim. Predsjednik također. Jer da ima imalo vjere, ne bi bježao sa stadiona. Nakon utakmice dugo je telefonirao. Netko je rekao s Mourinhom, s kojim su 2010. postali prvaci Europe. Pobjeđivali su tada redom Chelsea, Barcelonu, Bayern. Danas, 20 mjeseci poslije, ne mogu zabiti gol Lecceu, Novari, Bologni...

Navijači tražili promjene i ispriku igrača

Odmah nakon utakmice navijači Intera došli su ispred klupskih prostorija. U ruci su nosili veliki transparent na kojem je pisalo - Jose Mourinho! Vrijeđali su igrače, a od kapetana Javiera Zanettija tražili da objasni uzroke sramotne igre protiv Bologne.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pudin od čokolade 19.02.2012.

    forza inter! uvik uz njih a živit za hajduk!!

  • mimi128 19.02.2012.

    neki kažu da trener ne značu puno,ne trči on po terenu.al vidite sad koliko znači.odmah nakon što je mourinho otišao iz intera,mislim da je onda došao benitez,nisu napravili ništa vrijedna spomena,a imao je skoro istu momčad.

  • zgembinjo 19.02.2012.

    moratti se igra arsenala i misli osvajat trofeje e ne ide to tako ako vec prodas eto'a onda dovedes rooneya ili nesto tako a ne igraca koji jest klasa ali u godinama i stalno ozlijedjen

Komentiraj...
Vidi sve komentare