To je to što me zanima!

Bijesni Štimac odbio doći na presicu pa opleo po sucima: Večeras su nam ukrali pobjedu

Indija je u polufinalu Kupa kralja izgubila od Iraka nakon izvođenja jedanaesteraca, a Igor Štimac bio je bijesan na suce i njihove odluke koje su, po njemu, odlučile pobjednika
Vidi originalni članak

Igor Štimac je početkom srpnja s Indijom obranio prvenstvo Južne Azije pa su se apetiti reprezentacije još malo povećali. U siječnju ih čeka Azijski kup u Katru, a uskoro će krenuti i azijske kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. 

Za novi trofej borili su se na Tajlandu gdje su igrali na turniru Kupa kralja, no ispali su u polufinalu od Iraka. Indija je dvaput vodila, 1-0 i 2-1, no nije uspila slaviti. Hussein je u 80. minuti izjednačio golom iz penala i odveo utakmicu u jedanaesterce,. Tamo su Iračani slavili. 

Štimac opleo po sucima nakon poraza 

Hrvatski stručnjak bio je ljutit kao ris na suce pa se nije pojavio na press konferenciji. No, ubrzo nakon utakmice je na njegovom Twitter profilu osvanula oštra poruka upućena sucima. 

- Naši dečki večeras su ostavili sve na tom terenu i neizmjerno sam ponosan na njih. Netko im je večeras odlučio ukrasti pobjedu, ali prije nego što mnogi očekuju doći će doba da ni suci neće moći spriječiti moje dečke da pobjeđuju u takvim utakmicama - napisao je ogorčeni hrvatski trener. 

Umjesto za trofej, Indijci će se morati zadovoljiti utakmicom za treće mjesto protiv Libanona. Bit će to ujedno i posljednja provjera reprezentacije uoči azijskih kvalifikacija za SP koje počinju već u studenom. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Joza Prezaduzeni 08.09.2023.

    Indijanac vodi Indiju

  • Pobotchnick Leeyoobo 07.09.2023.

    Štico, vrime je ❤️💙🤍

  • just-4-fun 07.09.2023.

    S čime je ovaj zaslužio članak..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare