To je to što me zanima!

'Bili' doveli stopera iz Brazila; stiže im i prvotimac iz Barce?

CARBONIERI I BORJA Brazilac Gustavo Carbonieri (25) već je krenuo prema Sloveniji i sutra bi trebao odraditi prvi trening s klubom, a Borja Lopez (23) iz druge momčadi Barcelone tek treba stići u Split...
Vidi originalni članak

Brazilac Gustavo Carbonieri, 25-godišnji stoper, nakon Savvasa Gentsogloua bit će idući igrač koji će se priključiti Bijelima na Pohorju. Krenuo je prema Sloveniji i sutra bi trebao odraditi prvi trening s momčadi Joana Carrilla.

Radi se o igraču koji je ponikao u Akademijama Portuguesa Desportos, Ponte Preta i Juventus São Paulo, potom ga je kupio Tombense FC, klub velikog brazilskog agenta Eduarda Urama. 

Uspješno je Gustavo odradio posudbu u Santa Clari u portugalskoj drugoj ligi imajući 27 zapaženih nastupa. Santa Clara ga je željela zadržati, no Tombense FC ga je želio prodati i vratiti u Brazil.

Odigrao je Carbonieri nekoliko utakmica za São Paulo u najjačoj brazilskoj ligi a sada je na tržištu slobodan igrač i svakako bi mogao biti zanimljiv Hajdukovoj momčadi. Tijekom idućih dana Hajdukova bi se struka i izravno na treninzima na Pohorju trebala uvjeriti u njegove kvalitete.

Još jedan stoper bi se trebao pojaviti u Splitu. Riječ je o Španjolcu Borji Lopezu (23) koji je prošlu sezonu odigrao za drugu momčad Barcelone. Njega sjajno poznaje trener Joan Carrillo. On je u 19 godini potpisao za Monaco, pa su uslijedile posudbe u Rayo, Deportivo i portugalsku Aroucu. Borja je također bio i član reprezentacije Španjolske do 21 godinu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Ustani bane 28.06.2017.

    Dobro da se Hajduk pojacava u borbi za 3. mijesto

  • lisabon 28.06.2017.

    Gabelicu,daj nam ,molim te objasni kako je ovaj igrac iz Spanjolske,prvotimac Barcelone?I ne razumijem cemu takvo pumpanje?Pa zar nista nisi naucio u zadnjih 12 godina?Prije svake sezone.Hajduk nikad jaci....Hajduk konacno ide na prvo mjesto......Hajduk sigurno u Evropi itd.A onda na kraju sezone jao i pomagaj,kriv Dinamo,HNS,Mamic,Suker ,Cacic itd.Pa zar nije toga dosta?

  • Boki8 28.06.2017.

    Ode Dinamu titula. Sljedecu sezonu ne da ce biti drugi nego ce se boriti za 4. mjesto sa Slavenom. Ili ili ce ih njihov tata iz protesta prebaciti u srbsku ligu preko svojih veza i kontakta pa ce tamo da se bore cak za 3. mjesto sa Cukarickim:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare