To je to što me zanima!

'Bili' nastavili s pojačanjima: Iz Slavena je stigao mladi Dolček

Ivan Dolček (19) je nakon nekoliko odličnih nastupa u dresu 'farmaceuta' zaintrigirao mnoge skaute, a na kraju se odlučio za odlazak na Poljud. S Hajdukom je potpisao ugovor do 2023. godine
Vidi originalni članak

Nakon stopera Simića (24), Hajduk je doveo novo pojačanje. Riječ je o bivšem 'farmaceutu' Ivanu Dolčeku (19) koji je na Poljud stigao iz Slaven Belupa za, pretpostavlja se, 500 000 eura i 20 posto od idućeg transfera.

Mladi Dolček igra na poziciji lijevog bočnog kao i Domagoj Bradarić (19), ali može igrati na svim pozicijama na lijevoj strani. Odigrao je 12 utakmica za Hrvatsku u mlađim selekcijama i zabio jedan gol. Prošle je sezone u dresu Slavena odigrao 11 utakmica te privukao pažnju mnogih europskih klubova, ali on se naposljetku odlučio za dolazak u Split.

- Iznimno sam sretan i ponosan, a pomalo i uzbuđen što sam došao u Hajduk koji me prepoznao kao talentiranog igrača koji mu može puno donijeti u budućnosti. Razlog mog dolaska i prihvaćanja ponude je prije svega to što sam prepoznao projekt kojeg mi je prezentirao sportski direktor Bjelanović, a to je rad s mladim igračima te njihov napredak i razvoj. Raduje me što poziciju dijelim s Domagojem Bradarićem koji je od strane struke i igrača proglašen najboljim lijevim bekom HT Prve lige u prošloj sezoni. Vjerujem da ćemo surađivati dobro i da ćemo jedan drugoga učiniti još boljim - rekao je Dolček na predstavljanju u novom klubu. 

Bočni igrač će u Hajduku nositi dres s brojem 31. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • FASTT 02.07.2019.

    Ko je taj?

  • 02.07.2019.

    Imao mnogo europskih ponuda i odabrao Hajduk. Recenica koja sve govori...

  • Exterminator 02.07.2019.

    Otkud pare ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare