To je to što me zanima!

'Bili' otvorili web shop: Dres u bilo koji dio svijeta u par dana

Hajduk je u suradnji s tvrtkom Dekod otvorio vlastiti web shop u kojem se navijačima omogućuje da kupe suvenire Hajduka 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu
Vidi originalni članak

Nakon što su po prvi put u povijesti organizirali internetsku prodaju ulaznica za spektakl protiv Barcelone, Hajduk je u suradnji s tvrtkom Dekod otvorio vlastiti web shop u kojem se navijačima omogućuje da kupe suvenire Hajduka 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Navijači Hajduka diljem svijeta sada su u prilici kupiti aktualnu garnituru artikala za sezonu 2011/12 te prošlogodišnju liniju, a uskoro se očekuje i širenje asortimana.

- Na ovaj način smo dostupni za sve naše navijače u svijetu, a na ovaj način ćemo ostvariti i značajniji profit od prodaje, nego što je to do sada bilo - pojasnio je voditelj Hajdukova marketinga Marin Grubišić.

Direktor Dekoda Vedran Majstorović potom je zorno prikazao kako se s nekoliko klikova mišem na internetu može kupiti dres Hajduka.

- Naša tvrtka je slična iskustva imala s hrvatskom reprezentacijom, a dostavljamo pošiljke u Hrvatskoj u roku od dva do tri dana, tek nešto duže u bilo koji kutak svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • PapaŠtrumpf 14.07.2011.

    Hajduk mi ne predstavlja ništa u životu, kad mogu nogometašima davati tolike plaće onda nek dijele dresove gratis.

  • sonce 14.07.2011.

    Bolestan može nekoga kopirati i lažno glumiti. ALI TO JE BIJEDA .

  • miroslav21 14.07.2011.

    kad dalmoši obuku nove dresove i istrće na teren mislit cete da je barca istrćala ,a ono neki hajduk :) kad se nemože kopirati igra barce bar dresovi.)

Komentiraj...
Vidi sve komentare